Hoe eBay-kosten te vermijden - 5 bewezen methoden die we hebben gebruikt om eBay PayPal-kosten te verlagen

Dit vereist niet veel van een introductie - hoe meer je spaart, hoe meer je verdient!

Je gaat eBay-kosten niet helemaal vermijden als je op eBay verkoopt, maar er zijn nogal wat krachtige tactieken om je eBay-kosten te verlagen.

Methode #5: eBay-kosten verlagen - Een speciale eBay-winkel per land

Winkelabonnees krijgen korting op de aanbiedingskosten en de kosten voor de "uiteindelijke waarde" op eBay.
Tenzij u slechts periodiek artikelen verkoopt en eBay niet als bron van inkomsten gebruikt, is het meestal voordeliger om een winkelabonnement te hebben en de eBay-winkelkosten te betalen om de vergoedingskortingen te krijgen.
We hebben besproken hoe je de handige tool van eBay kunt gebruiken om erachter te komen welk winkellidmaatschap het beste voor je is in onze post over eBay-verkoperskosten.

Met een voorbeeld, hier is een screenshot van eBay's winkelkostencalculator:


n het bovenstaande voorbeeld zijn uw verkoopgegevens als volgt:
  1. Categorie is kleding
  2. Maak 200 vermeldingen per maand
  3. Verkoop maandelijks 400 artikelen
  4. De gemiddelde verkoopprijs is $ 70
  5. De gemiddelde verzendkosten zijn $ 15
  6. Uw vergoedingen zijn als volgt:
Uw vergoedingen zijn als volgt:
  • Geen winkel: $3455
  • Basiswinkel: $ 3135,95
  • Premium winkel: $3185,95
  • Ankerwinkel: $ 3460,95
In het bovenstaande scenario bespaart u de meeste eBay-kosten met de Basic-winkel.

Het probleem is dat je je bij eBay maar op Ć©Ć©n winkel per eBay-account kunt abonneren, dus als je op meerdere eBay-sites (zoals wij) met Ć©Ć©n account verkoopt, hoef je je winkel op slechts Ć©Ć©n van hen te openen om ervan te genieten de kortingen.
Dit begrijpend, hebben we 'dedicated' eBay-accounts gemaakt voor elke eBay-site die we hebben verkocht: Australiƫ, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland.
Vervolgens hebben we ons aangemeld voor winkels die uitsluitend aan deze websites waren gewijd. Op deze manier hebben we de meeste korting kunnen krijgen.

Pro-tip: ik zou deze tactiek niet aanbevelen als je net begint, dit is relevanter voor wanneer je al een gestage stroom van verkopen hebt en zeker weet dat je een markt voor je producten hebt op specifieke eBay-sites.

Afhaalmaaltijden - Als u eenmaal vaste zaken op internationale eBay-sites hebt, kunt u overwegen een speciaal account te openen met een eigen aparte winkel op de specifieke eBay-site om gebruik te maken van de maximaal mogelijke kortingen en de eBay-kosten te verlagen.

Methode #4: Verlaag Paypal-kosten - Leveranciers betalen met "massabetaling"

Deze strategie is handig voor retailers die PayPal gebruiken om hun leveranciers te betalen.
Bij het verzenden van geld berekent PayPal de ontvanger een vergoeding van 3,5 procent plus een vast bedrag van $ 0,30, dat varieert afhankelijk van het transactievolume van de handelaar en de locatie waar de PayPal-rekening is geregistreerd.
PayPal heeft een betalingsoptie genaamd "Grootschalige betaling" die ze niet publiceren en die normaal niet wordt geactiveerd totdat u contact met hen opneemt en hier specifiek om vraagt.
Handelaren kunnen tegen een bepaalde vergoeding geld verzenden, terwijl de ontvanger (meestal de leverancier) niets betaalt.
Op deze manier kunt u uw PayPal-kosten verlagen - bij het betalen van uw leveranciers, partners enz.
De kosten voor massabetalingen variĆ«ren van land tot land, terwijl het $ 1 is voor een IsraĆ«lisch account, en £ 35 GBP voor een VK-account.

Overweeg het volgende scenario:
Als u $ 5000 naar uw leverancier stuurt met het basiscommando 'geld verzenden', kost dit doorgaans ongeveer $ 175 (3,5 procent), wat de leverancier zal betalen, wat natuurlijk de prijs zal verhogen die hij u in rekening brengt.
Het verzenden van dezelfde $ 5000 met "massabetaling" vanaf een IsraĆ«lische PayPal-rekening kost $ 1 en £ 35 GBP ($ 53) vanaf een Britse PayPal-rekening.

Dit komt neer op een besparing van $ 174 tot $ 122.

Afhaalmaaltijden - Bekijk het gebruik van de massabetalingsfunctie van PayPal om uw leveranciers te betalen. Het kan u veel geld besparen, vooral als u veel geld betaalt.

Methode #3: Vermijd eBay-kosten – Koop geen verbeteringen aan eBay-aanbiedingen

eBay heeft een ingebouwde "Listing Designer" waarmee je thema's aan je eBay-aanbiedingen kunt toevoegen voor $ 0,30 per aanbieding en ziet er als volgt uit:



Het probleem met de aanbiedingsontwerper van eBay is dat het een generieke, verouderde sjabloon is waarmee je je aanbiedingen niet kunt optimaliseren en de eBay-verkoop kunt stimuleren.

Statistieken en feitelijk onderzoek tonen aan dat op maat gemaakte eBay-aanbiedingen beter verkopen, dus ik raad u ten zeerste aan om tijd en middelen te investeren in uw algehele aanwezigheid op het web, evenals in uw eBay-aanbiedingsontwerpen. Door ons te concentreren op onze eBay-aanbiedingssjablonen, konden we verbeteringen onze verkoop op eBay met 220 procent en we krijgen lofbetuigingen van eBay. Dit leidde uiteindelijk tot de oprichting van CrazyLister.

In plaats van eBay $ 0,30 per aanbieding te betalen voor een generieke, ineffectieve sjabloon, kun je CrazyLister gratis proberen en binnen enkele minuten professionele, voor mobiel geoptimaliseerde eBay-aanbiedingen maken.

Methode #2: Verlaag de Paypal-kosten - Vraag het PayPal-handelaarstarief aan

Gebruikt u PayPal om elke maand meer dan $ 3.000 af te handelen?
Als dat het geval is, kunt u veel geld besparen op Paypal-kosten.


De tarieven verschillen per land (het laagste tarief in Israƫl is 2,4 procent), maar het principe blijft hetzelfde: nadat u het "PayPal Merchant Rate" heeft aangevraagd, ontvangt u automatisch een verlaging van uw PayPal-kosten op basis van uw transactievolume.

Hoe PayPal-handelstarieven aanvragen?

Let op: dit kan per land verschillen, maar het idee is:
  1. Ga naar je PayPal-account
  2. Ga naar je profiel
  3. Klik op "Verkoperskosten"
  4. Zoek de knop "Toepassen"

* De menu's verschillen per land, maar het idee is hetzelfde - u moet de knop "Toepassen" vinden voor het "winkeltarief".

Methode #1: Verlaag de verkoopkosten van eBay - Automatisch terugvorderen van niet-betalende biederskosten

Als een koper een item niet betaalt, heb je recht op restitutie van de uiteindelijke waarde van eBay.
U kunt dit handmatig doen of de functie "Unpaid Item Assistant" van eBay gebruiken.

De Unpaid Item Assistant kan u helpen tijd en moeite te besparen wanneer een koper een item niet betaalt. De Unpaid Item Assistant maakt het gemakkelijker om onbetaalde itemcases te openen en te sluiten. Je kunt het zelfs zo instellen dat er automatisch een rechtszaak wordt gestart wanneer een aanbieding verloopt.
De koper heeft tot vier dagen de tijd om te betalen nadat de Unpaid Item Assistant een zaak heeft gestart. De zaak sluit automatisch nadat de koper voor het artikel heeft betaald.

Als u de Unpaid Item Assistant niet wilt gebruiken, kunt u zaken handmatig openen en sluiten in het Resolutiecentrum. U en uw koper kunnen ook overeenkomen om de transactie te annuleren.
Deze functie is geweldig omdat je hem kunt inschakelen en het probleem gewoon kunt vergeten. eBay zal je geannuleerde kosten voor de uiteindelijke waarde automatisch aan je crediteren.

Terug naar jou

De bovenstaande methoden zijn vrij eenvoudig te implementeren en kunnen tot aanzienlijke besparingen leiden, waarvan sommige u helpen om eBay-kosten helemaal te vermijden, terwijl andere uw eBay PayPal-kosten verlagen.
Ik weet zeker dat ik geen andere methoden heb aangeroerd om eBay-kosten te vermijden, zal graag van je leren in de onderstaande opmerkingen

Als de gebruiker de behoefte voelt om meer te weten dan in dat geval, dient de gebruiker contact op te nemen met het team van getrainde en gecertificeerde technici van ebay bellen Helpline Number.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?