Accounttegoeden controleren op Amazon voor Kindle

Voordat je een boek naar je Kindle-apparaat downloadt, moet je je Amazon-account controleren om te zien hoeveel tegoed je hebt. De Kindle is een draadloos verbonden e-bookreader van Amazon waarmee je naar boeken kunt zoeken en deze rechtstreeks naar het apparaat kunt downloaden. Je moet je Amazon-account instellen om betalingen van je creditcard of betaalpas en cadeaubonnen te accepteren om boeken op je Kindle te kunnen kopen. Amazon gebruikt het tegoed van je cadeaukaartaccount voor je Kindle-aankopen voordat het geld van je creditcard of betaalpas neemt als je er een hebt. Je kunt moeiteloos het saldo van je Amazon-account controleren.

Stap 1

Start uw webbrowser en ga naar de Amazon-website (amazon.com).

Stap 2

Log in op uw Amazon-account.

Stap 3

Klik op "Uw account" bovenaan de pagina.

Stap 4

Klik op 'Tegoed cadeaubon bekijken' onder 'Cadeaubonnen' om je beschikbare cadeaubon-saldo te zien, dat Amazon zal toepassen op alle aankopen die je met je Kindle doet.

We verwachten dat uw probleem volledig zal worden opgelost en u bent tevreden met bovengenoemde oplossingen. Maak je geen zorgen als je het niet kunt oplossen. Amazon bellen Support is alleen voor jou gebouwd.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?