7 geweldige plaatsen om eBay-aanbiedingssjablonen te vinden

 

eBay is een aantrekkelijk verkoopkanaal voor elke online verkoper, met 183 miljoen actieve kopers en 490 miljoen app-downloads. Met 1,4 miljard actieve aanbiedingen op eBay is het van cruciaal belang om een aanbiedingssjabloon te hebben die opvalt, klanten aantrekt en transacties omzet. We hebben een lijst samengesteld met 7 geweldige locaties om deze week eBay-aanbiedingssjablonen te verkrijgen om u te helpen.

Het belang van een goed eBay-aanbiedingssjabloon

Als je dingen op eBay aanbiedt, kun je een eBay-aanbiedingssjabloon gebruiken om een kant-en-klare lay-out te maken. Het helpt je bij het behouden van consistentie in al je eBay-vermeldingen en maakt het ook eenvoudig om nieuwe producten aan het platform toe te voegen. Verbeterde branding, SEO-optimalisatie, plaatsing van psychologische links, mobiel aanpassingsvermogen en nog veel meer zijn allemaal voor u beschikbaar.

Hoewel u een eBay-aanbieding rechtstreeks via eBay kunt maken en opslaan, zijn er een aantal internettools voor het downloaden, ontwikkelen en aanpassen van zeer professionele en conversieverhogende sjablonen.

Deze sjablonen kunnen variëren van zeer eenvoudige lay-outs tot zeer geavanceerde ontwerpen, inclusief componenten zoals logo's, titels, beschrijvingen, beleidsregels en afbeeldingen. En ze kunnen ook aanzienlijk in prijs variëren. Daarom is het belangrijk om een eBay-aanbiedingssjabloon te vinden die past bij de behoeften en het budget van uw bedrijf.

Voordat we ingaan op de beste plaatsen om uw nieuwe sjabloon te vinden, laten we snel de belangrijkste componenten bespreken waar u op moet letten. Waaronder:
  • Naleving van het aanbiedingsbeleid van eBay
  • Bulkbewerkingsfunctionaliteit
  • SEO-optimalisatie
  • Responsiviteit van mobiel en tablet
  • Klantenservice
  • Integratie met het beleid van eBay
Als je geen ervaring hebt met HTML-codering, dan wil je ook een eenvoudige editor of drag-and-drop-ontwerper.

7 Geweldige plaatsen om eBay-aanbiedingssjablonen te vinden

Nu we de basis hebben behandeld, gaan we naar de beste plaatsen om uw eBay-aanbiedingssjablonen te vinden.

1. Verkopershub


Je kunt je eigen eBay-aanbiedingssjablonen ontwikkelen en deze opslaan in je Verkopershub als je een eBay-verkoper bent met een ontwerpachtergrond. Met deze gratis service kunt u tot 10 verschillende aanbiedingssjablonen maken en opslaan voor gebruik op de eBay-marktplaats.

Ga naar het product waarvoor je een sjabloon maakt in je inventarisweergave en selecteer vervolgens Nieuw maken in het gedeelte Advertentiesjablonen. U kunt de sjabloon opslaan of tegelijkertijd opslaan en weergeven als u het formulier heeft ingevuld.

Prijs: Gratis

2. inkFrog

InkFrog is misschien de plek voor u als u op zoek bent naar designersjablonen om u te helpen uw merk te creëren en de verkoop te verbeteren. inkFrog heeft een aantal sjablonen waardoor uw eBay-vermeldingen net als uw Shopify-winkel kunnen lijken. Bovendien kunt u met de eenvoudige Designer-app aanbiedingen afstemmen op uw specifieke behoeften.
  • Functies omvatten aangepaste pictogrammen, cross-selling, mobiele optimalisatie en HTML-sjablonen.
  • Prijs: Vanaf $ 11 per maand
  • Gratis proefperiode: 14 dagen

3. CrazyLister


CrazyLister kan u binnen enkele minuten een professionele eBay-sjabloon leveren. U kunt opvallen met een unieke eBay-aanbieding in een kwestie van klikken met meer dan 200 door ontwerpers gemaakte sjablonen om uit te kiezen en een eenvoudige editor voor slepen en neerzetten om te gebruiken.

Bovendien houdt CrazyLister de beleidswijzigingen van eBay in realtime bij, zodat je zeker weet dat je nooit van eBay wordt verwijderd vanwege beleidsschendingen.

Banners, door ontwerpers gemaakte lay-outs, tijdelijke aanduidingen voor bulkvermeldingen en aangepaste keuzes zijn allemaal beschikbaar.

Prijs: Vanaf $ 20 per maand

Gratis proefperiode: 7 dagen

4. Frooitie


Widget Chimp is een fantastische bron voor eBay-verkopers die op zoek zijn naar responsieve aanbiedingsontwerpen en widgets. Deze oplossing werkt rechtstreeks samen met eBay, zodat u met slechts vier klikken aan de slag kunt.

Bovendien kunt u met de unieke sjabloonbouwer van Widget Chimmp volledig responsieve sjablonen maken voor desktops, laptops, tablets en smartphones - u hoeft alleen maar verschillende widgets op hun plaats te slepen en neer te zetten, zoals logo's, recensies, helpkoppelingen en dagelijkse deals - om volledig responsieve sjablonen voor desktops, laptops, tablets en smartphones.

Een drag-and-drop-builder, eindeloze ontwerpmogelijkheden, widgets en massa-updates behoren tot de functies.

Prijs: vanaf $ 15,95 per maand

Gratis proefperiode: 7 dagen

6. Gratis eBay-sjablonen


Gratis eBay-sjablonen biedt een selectie van verschillende eBay-sjablonen om gratis te gebruiken, zoals de naam al doet vermoeden. Om uw sjablonen verder te personaliseren, kunt u kiezen uit verschillende kleurenschema's en eigen foto's, beschrijvingen en links toevoegen. Ze bieden ook een handige HTML-ontwerppagina met stapsgewijze instructies voor het gebruik ervan.

Functies omvatten gratis eBay-sjablonen, basisaanpassingen en veel inspiratie.

Prijs: Gratis

7. Verkoperkern


Verkopers kunnen kiezen uit een groot aantal gratis en premium eBay-aanbiedingssjablonen die door Sellercore worden aangeboden. Bekijk eenvoudig de ontwerpen, kies uw favorieten en kopieer vervolgens de HTML-code. U kunt ook de SellerCore HTML-veilingeditor gebruiken om wijzigingen aan te brengen in de door u gekozen sjabloon of helemaal opnieuw te beginnen.

Functies omvatten 657+ ontwerpen, aangepaste editor en gratis sjablonen.

Prijs: Vanaf gratis

Ga verder met je eBay-aanbieding

Een goed ontworpen en professioneel ogende eBay-aanbiedingssjabloon kan uw SEO verbeteren en tegelijkertijd uw aanbiedingen transformeren en klanten aanspreken. Het is ook van vitaal belang om te onthouden dat een aanbiedingssjabloon op zichzelf geen verkopen kan converteren. Combineer je aanbiedingssjabloon met professionele productafbeeldingen, eBay-advertenties en eBay Fast N Free-keuzes om het succes van je aanbieding te optimaliseren.

We hebben een geavanceerd technisch ondersteuningsteam beschikbaar om u een complete technische en functionele oplossing te bieden. Bel ons op ons ebay bellen-ondersteuningsnummer.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?