Word een individuele Amazon-verkoper - Stap voor stap handleiding

 Word een individuele Amazon-verkoper - Stap voor stap handleiding


Kan ik het als individuele Amazon-verkoper verkopen als je nieuw en nieuwsgierig bent? Ja, het is het antwoord!

Zelfs wanneer een product wordt verkocht, rekent Amazon slechts $ 0,99 aan als sluitingskosten. Omdat de uitgave onmiddellijk van uw salaris wordt afgeschreven, wordt deze niet eens als 'betaald' beschouwd.

Vervolgens kiest u welke klanten uw aanbod accepteren en plant u uw toekomstige zaken dienovereenkomstig.

Waarom zou je een individuele Amazon-verkoper worden?

U bent onlangs bij het bedrijf gekomen en wilt weten of uw product is goedgekeurd voor verkoop? Amazon Individual Seller Plans geven je de vrijheid om te experimenteren met kleine volumes en lage prijzen, waardoor je het vertrouwen krijgt dat je nodig hebt om een volwaardig bedrijf te starten.

U zit al lang in het bedrijf, maar online gaan is een grote verandering voor u. Weet je niet precies hoe dit allemaal werkt, maar wil je de kracht van online verkopen ontdekken? Het individuele verkoopprogramma van Amazon is perfect voor u om buiten uw nieuwsgierigheid en bijna gratis te verkennen.

Het is niet nodig om vooraf iets te betalen. Wanneer een koper uw product koopt, hoeft u slechts $ 0,99 te betalen.

Hoewel er een gekwalificeerd verkopersaccount is voor bedrijven, verdient het de voorkeur om te beginnen met het individuele verkopersplan, zodat u uw doelstellingen kunt bereiken zonder dat u zich verplicht voelt om elke cent uit te geven.

Individueel verkoopplan voor Amazon

Individueel verkoopplan op Amazon Amazon maakt het eenvoudig om uw producten online te verkopen, omdat u kunt beginnen met verkopen als individu op Amazon.

Door in te loggen op Seller Central met dit individuele verkooppakket, krijgt u toegang tot de hele verzameling opties voor aanbieding en orderbeheer.

Individuele verkopers kunnen één voor één vermeldingen maken in plaats van bulkvermeldingen, wat ideaal is voor degenen die een verscheidenheid aan producten verkopen die in de loop van de tijd worden verspreid.

Individuele verkopers hoeven geen vergoedingen te betalen voordat een product wordt verkocht, en de vergoeding is slechts een klein bedrag in vergelijking met de kosten om op een wereldwijde marktplaats te beginnen. Amazon bepaalt de bezorgtarieven voor bestellingen en de bezorgserviceniveaus die aan consumenten moeten worden geleverd in het kader van het individuele verkoopprogramma.

Voor het individuele Amazon-verkooppakket gelden verwijzingskosten voor alle goederen, waarover hieronder meer informatie kan worden verstrekt.

Hoe kan ik aan de slag als individuele Amazon-verkoper?

Als je dingen op Amazon wilt verkopen, moet je een apart account maken. Je kunt je accountgegevens opgeven nadat je je hebt geregistreerd als Amazon-klant.

Als je een individuele Amazon-verkoper bent, moet je al je informatie invoeren om een soepel onboardingproces te garanderen. Om het instellen van je Amazon-account te voltooien, moet je de volgende informatie verstrekken:

Uw bedrijfsnaam - Dit is de naam die klanten op de markt zullen zien.

Wettelijke naam en adres — Als u een Amazon-account heeft, kunt u uw gegevens met die van hen vergelijken. Of u zich nu registreert als een zakelijke identiteit of niet, gebruik dezelfde naam en hetzelfde adres als voorheen.

Amazon en klantcontactgegevens - Alle waarschuwingen, betalingsgegevens, beoordelingen, e-mails en andere communicatie worden naar dit adres verzonden. Klanten kunnen rechtstreeks contact met u opnemen met behulp van de hier verstrekte informatie. Je hebt ook de flexibiliteit om indien nodig verschillende informatie naar Amazon en klanten te sturen.

Uw adres voor "Verzenden van" - Het is mogelijk dat dit niet hetzelfde is als uw bedrijfsadres.
Zelfs omdat het geen effect heeft op de levertijd of de koperskosten, zou dit de consument moeten helpen bij het nemen van aankoopbeslissingen.

Bankrekeninggegevens - De gegevens van de zakelijke rekening moeten worden vermeld om eventuele betalingen rechtstreeks naar deze rekening te kunnen doen na transacties van klanten. Elke 14 dagen wordt het direct op uw bankrekening gestort.

U moet ook uw belastinggegevens verstrekken en hiervoor een W-9- of W-8-formulier invullen. Als u zich echter als eenmanszaak hebt geregistreerd als eenmanszaak, is het werkgeversidentificatienummer vereist in uw burgerservicenummer.

Verzendkeuzes - U moet uw distributiegebied selecteren, lokaal, regionaal of buitenlands. U moet ook de gebieden markeren waar versnelde verzending kan of wenst te worden gegeven.

Met een netwerk van goedgekeurde serviceproviders is het voor iedereen eenvoudig om te beginnen met verkopen op Amazon. Het is uitstekend voor bedrijven die weten waar een groot deel van hun momentum vandaan komt, om het koopgedrag van consumenten zo goed mogelijk te benutten voor een beter inkomen door betere kwaliteit.

Er zijn geen aanbiedingskosten voor dit verkopersplan, dus je kunt je aanbieding zo vaak uploaden en wijzigen als je wilt. U kunt alle belangrijke, snel evoluerende producten uit maximaal 20 categorieën onder het Amazon-programma voor individuele verkopers vermelden, zodat elk bedrijf de kans krijgt om Amazon als een marktplaats te ervaren.

Klanten kunnen dingen direct in uw winkel bekijken zodra ze zijn geplaatst en live zijn gemaakt, en u kunt alle ontvangen bestellingen volgen via het dashboard voor orderbeheer.

Via het centrale dashboard voor verkopers, waar u zich kunt aanmelden nadat u uw account heeft ingesteld, kunt u al uw bestellingen bekijken en opslaan.

Beheer uw Amazon-verkopersaccount met ProServiceAppeal

Hier zijn enkele dingen om in gedachten te houden bij het vermelden van uw producten, om zaken goed te doen, ongeacht in welk stadium:

Prijzen - Maak er een wedstrijd van. Er moet een enorm aantal verkopers van dezelfde goederen zijn om het voor de klant gemakkelijker te maken om erachter te komen waar hij het eerst heen moet. Stel de prijs op een redelijke manier vast, inclusief "alle" kosten zoals bezorging.

Beschikbaarheid: begin met kleine hoeveelheden en zorg ervoor dat ze nog steeds bruikbaar zijn. De voorraadtellingen op de Seller Central-site worden regelmatig bijgewerkt om de beschikbaarheid van de voorraad weer te geven.

Voltooiing - Als gratis verzending kan worden gegeven, ga je gang en doe dat. Dat zou je een voordeel geven, zelfs als gratis verzending voor Amazon zelf een enorme merkboost is. Als dat niet het geval is, behoudt u verschillende opties voor snelle verzending, afhankelijk van de grootte.

Klantenservice: suggesties, beoordelingen en antwoorden op hun vragen maken allemaal deel uit van de klantenservice-ervaring. U moet dit te allen tijde een vijfsterrenkans maken, omdat dit u zal helpen uw merk te vestigen en u te onderscheiden van de andere verkopers.

Het prestatiegedeelte van Seller Central helpt u dat te behouden en te controleren hoe u het in de loop van de tijd kunt verbeteren.

Individuele verkoper product verzending & distributie

Amazon voert bestellingen uit van goederen die zijn opgehaald bij uw kantoor/opslagfaciliteit en levert deze rechtstreeks aan de klant, waardoor verzending en levering aan klanten een fluitje van een cent wordt.

U kunt ervoor kiezen om al uw bestellingen door Amazon (FBA) te laten uitvoeren, wat betekent dat uw voorraad wordt bewaard in Amazon-fulfilmentcentra en dat Amazon al het zware werk afhandelt.

Dit is misschien wel de beste optie, omdat u zich uitsluitend kunt concentreren op de groei van uw bedrijf, terwijl Amazon de logistiek afhandelt. Bovendien krijgt u als onderdeel van het FBA-programma toegang tot de klantenservice van Amazon, waarbij Amazon rechtstreekse klantenservice biedt aan uw consumenten.

Waar kan ik de bestellingen van FBA afhandelen en afhandelen totdat de betaling door de klant is gedaan?

Met het orderbeheersysteem in Seller Central kunt u alle geplaatste bestellingen in realtime volgen.

Je kunt het gebruiken om je voorraad, bestellingen en de verwachte leverdatum bij te houden wanneer het door Amazon wordt afgeleverd.

Functies om aan de slag te gaan met FBA:

Houd uw productlijst up-to-date - houd uw voorraad in Seller Central te allen tijde in de gaten en zorg ervoor dat uw gedeeltelijke of volledige voorraad onmiddellijk bij Amazon wordt afgeleverd. Hiermee kunt u profiteren van de verlaagde verzendkosten van Amazon.

Producten opslaan en beheren via Amazon - De distributiecentra van Amazon zullen goederen over de hele wereld behandelen en opslaan. Met de dingen die bij hen worden bewaard, moet u opslagkosten betalen, maar u bezit nog steeds de inventaris.

Betalen naar gebruik -Bij gebruik van FBA-faciliteiten zijn er geen extra kosten of minimaal aantal eenheden dat u moet hebben. En u betaalt alleen voor het aantal en het gewicht van de eenheden die u daadwerkelijk opslaat en naar klanten verzendt.

Geplukt, verpakt en verzonden - Zodra de bestelling is ontvangen, bundelt Amazon deze en stuurt deze rechtstreeks naar de koper.

Betalingsverwerking - Na ontvangst van de betaling van klanten, maakt Amazon het geld binnen 14 dagen over naar uw rekening, minus eventuele relevante kosten die in mindering zijn gebracht.

Klantenservice – Levering via Amazon stelt je in staat om Amazon te gebruiken als een directe verbinding met de klantenondersteuning en je hoeft niet steeds na te denken over het bellen en e-mailen van klanten.

Wat zijn de individuele Amazon-verkoperskosten?

Individuele Amazon-verkoperskosten bestaan uit een algemene verwijzingsvergoeding op basis van het bedrag en de afgelegde afstand, die verandert afhankelijk van de geselecteerde productcategorie, en een sluitingsvergoeding op basis van de prijsklasse en de bezorgkosten.

Om de totale verkoperskosten te berekenen, voegt u de Amazon FBA-kosten en het toepasselijke belastingtarief toe.

Hier is een eenvoudige manier om de verschillen uit te leggen die van toepassing zijn bij registratie als individuele verkoper bij Amazon:

Bijvoorbeeld: als u een e-boek verkoopt voor $ 20, kunt u een verwijzingsvergoeding van 15% in rekening brengen op basis van de vergoedingsplaat. Verwijzingsvergoeding = $ 20 vermenigvuldigd met 15% = $ 3 Volgens de prijsklasse, een sluitingstarief van ten minste $ 1,8 De verzendkosten worden berekend op basis van een gewicht van 300 gram en het e-boek dat in de hele regio wordt verzonden in plaats van alleen in uw stad.

De itemtoeslag van $ 0,99 wordt toegepast op elk verkocht product en wordt berekend als de som van alle hierboven genoemde kosten (verwijzing + sluiting + verzending / FBA + itemkosten).

Deze prijs wordt toegevoegd aan de inhoudingen als u FBA-services gebruikt, wat sterk wordt aanbevolen vanwege het gemak dat het biedt tegen lage kosten.

De Amazon FBA-prijzen worden bepaald door het producttype en de grootte, evenals de categorieën waarin het wordt verkocht. U kunt de FBA-calculator gebruiken om het exacte FBA-tarief te bepalen.

Deze FBA-faciliteit omvat ook etiketteringsdiensten en kosten voor langdurige opslag. Ondanks alle aftrekposten wordt de winst van een individuele verkoper tegen een hoger tarief belast.

Volg deze tips om een succesvolle individuele Amazon-verkoper te worden:

Begin bij het controleren van de waterwegen met de items die snel verkopen. SellerApp.com helpt u de complexiteit van de goederen te begrijpen op een manier die geschikt is voor u om uw bedrijf online te vestigen.
  • Pro Service Appeal is een deel van het bedrijf dat inzicht heeft in wat verkoopt, waar het moet worden gepositioneerd en hoe het moet worden geplaatst.
  • Controleer elke dag uw bestellingen. Maak een portfoliodashboard om productbewegingen, opslagvereisten en analyses bij te houden over wat consumentenaankopen stimuleert. Dit alles is slechts een klik verwijderd van uw proserviceappeal.com Seller Central-dashboard.
  • Laten we uw klanten gaan ontdekken. Krijg meer exposure om op de hoogte te blijven van het spel.
  • Amazon is een bruisende marktplaats voor leveranciers. Je moet opvallen omdat Amazon alle acties afhandelt; je moet je concentreren op het verkrijgen van bewustzijn. ProServiceAppeal maakt Amazon PPC-marketingcampagnes die niet veel geld verspillen.
  • Reageer snel op consumenten en verdien vijf sterren. Houd de beoordelingen die binnenkomen voor uw producten in de gaten met de realtime monitoring van ProServiceAppeal.
  • Leer wat uw concurrenten van plan zijn en laat concurrentieverkopers en hun aanbiedingen u op de hoogte stellen van eventuele prijsherzieningen of wijzigingen.
Als het probleem na het volgen van deze stappen nog steeds optreedt, moet je contact opnemen met Amazon bellen. We bieden de beste en betrouwbare technische ondersteuningsservice. Onze hulpkanalen zijn op elk moment beschikbaar voor al onze klanten. Onze experts zijn hoog opgeleid.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?