Hoe Amazon-account deblokkeren in 2021?

Amazon is een bekende online retailer. Het is een e-commerceplatform dat door een groot aantal bedrijven en ondernemers kan worden gebruikt om echte en goedkope goederen te verkopen. Als je Amazon-verkoper wilt worden, kun je een account aanmaken en de producten uploaden die je wilt verkopen. Deze site heeft duizenden gebruikers en als u uw account correct gebruikt, kunt u van uw inkomsten leven.

Accountopschorting is echter een duidelijke mogelijkheid. Deze angst kan om verschillende redenen ontstaan. De beheerders van de site willen namelijk klanten kwalitatief hoogwaardige diensten leveren. Als gevolg hiervan moet iedereen met een account op de site zich strikt houden aan de richtlijnen en de verkoopnormen die daar worden vermeld.

Wanneer uw account is geblokkeerd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om het Amazon-account te ontgrendelen. De volgende regels helpen u om het Amazon-account te ontgrendelen.

Dit zijn de volgende redenen voor schorsing

Beperkt item verkopen:

Die items werden door Amazon als illegaal bestempeld. Een verkopersaccount kan die dingen niet verkopen. Uw account wordt opgeschort als u wordt betrapt op het verkopen van een verboden artikel. Als het gaat om het vermelden van het product, moet u voorzichtig zijn. Voordat u het product op de markt brengt, moet u de lijst met verboden artikelen zorgvuldig lezen.

Valse beoordeling:

Als je iemand betaalt voor een positieve review, wordt je account opgeschort. Valse beoordelingen zijn geen goed idee om de verkoop te verhogen; in plaats daarvan kunnen ze ertoe leiden dat uw account wordt opgeschort. Amazon wil geen valse beoordelingen; het enige wat het wil is een oprechte en eerlijke recensie van de klant.




Overtreding van het beleid:

Amazon staat bij zijn kopers bekend om zijn loyaliteit als je het beleid van Amazon schendt, je zult dit niet tolereren, je moet heel voorzichtig zijn met het beleid van Amazon.

Slechte prestatie:

Als u niet aan deze criteria voldoet, wordt uw account opgeschort. Amazon evalueert uw prestaties met behulp van statistieken zoals het percentage defecte bestellingen, het percentage late levering, enzovoort. Dit zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom je uiterst voorzichtig moet zijn bij het beheren van verkopen tijdens je ban.

Als je geschorst bent, hoef je je geen zorgen te maken dat Amazon je de mogelijkheid biedt om je account te herstellen. Volg deze paar stappen om Amazon-account te ontgrendelen.

Stap 1: Lees de opschortingsbrief van Amazon aandachtig en begrijp waarom deze is opgeschort.

Fase 2: Accepteer fouten.. Wijs niemand met de vinger voor uw schorsing, en wijs nooit met de vinger naar het strikte beleid van Amazon, dat altijd in het voordeel is van klanten.

Stap 3: Je ontvangt binnen twee of drie dagen een reactie van Amazon. Wanneer u uw bezwaarschrift heeft ontvangen, kunt u de verkoop van uw product hervatten. Maar als het niet wordt verleend, moet u in uw bezwaarschrift schrijven om de verbetering aan te brengen.

TIPS VOOR HET ONTGRENDELEN VAN EEN GEBLOKKEERD AMAZON-ACCOUNT

Het is mogelijk om een ​​geblokkeerd Amazon-account terug te vorderen. Eerder dien je een uitgebreid verzoek in bij de beheerders van het platform. Neem vooral geen genoegen met een brief van één van twee regels. Maak een overzicht document dat uw positie zo goed mogelijk uitlegt.
Het is ook cruciaal om te erkennen dat je fouten hebt gemaakt in dit verzoek. Amazon is echt een ernstige site die fout kan zijn van een beginners. Dus houd een laag profiel en ga ervan uit.
Het is belangrijk om te weten dat de bezwaarprocedure zeer complex kan zijn. Daarnaast worden alle afhankelijkheden van de situatie en context anders.
Het is ook een dag om te voorkomen dat u elke e-mail verzendt voor het herstellen van uw Amazon-account. Wanneer u meer dan 3 tot 4 berichten verstuurt, behoort uw zaak immers niet langer tot de constructie van het platform.

Tot de conclusie komen:

Jullie hebben allemaal het doel gehad om het Amazon-account te vergrendelen met de bovenstaande details en de methode waarmee je het Amazon-account kunt ontgrendelen. Ik wens dat je nooit wordt geschorst, maar je kunt helaas contact met ons opnemen via onze Amazon bellen. als je geleden hebt. We hebben een team van Amazon-rechtsdeskundigen die uw account zeer snel zullen herstellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?