Spraakaankopen op Amazon Alexa-apparaten uitschakelen

We hebben allemaal horrorverhalen gehoord over jongeren die digitale apparaten gebruiken om te winkelen en grote schulden op te bouwen op de creditcards van hun ouders. Op een gegeven moment is dit op elk platform gebeurd: Apple, Microsoft, Google en zelfs Amazon. Nu we spraakgestuurde assistenten hebben om ons te helpen onze huizen te runnen, is de kans nog groter dat we fouten maken. Zelfs Amazon-oprichter en CEO Jeff Bezos is niet immuun:

Hoewel Jeff's beslissing om Whole Foods te kopen niet op het laatste moment werd genomen, is de bovenstaande grap voor velen van ons maar al te bekend. Hoewel de meeste bedrijven de kosten zullen terugdraaien, zijn er een paar gevallen geweest waarin technische giganten weigerden mee te werken, waardoor klanten met onverwachte kosten achterbleven die ze nooit hadden verwacht.

Wat kunnen we doen om dit te voorkomen? Gelukkig zijn smartphones, tablets en andere apparaten, evenals hun besturingssystemen, snel genoeg gevorderd om dit te voorkomen. Het uitschakelen van automatische aankopen is meestal eenvoudig, maar dat is het niet altijd.Gelukkig heeft Amazon het vrij eenvoudig en ongecompliceerd voor je gemaakt om ervoor te zorgen dat je kinderen Alexa niet om een Ferrari of het meest up-to-date spelsysteem vragen - compleet met alle games die mogelijk kunnen worden meegeleverd. Je kunt jezelf met Alexa op twee manieren beschermen: voice shopping volledig uitschakelen of een pincode instellen.

Je kunt nog steeds winkelen met Alexa-spraakopdrachten en alle dingen die je wilt aan je winkelwagentje toevoegen als je spraakaankopen uitschakelt. Je kunt je bestelling niet afrekenen of betalen via de speaker; in plaats daarvan moet u de Amazon-website of -app gebruiken.


Open de Alexa-app op je Android- of iOS-apparaat of ga naar de Alexa-pagina op Amazon om spraakaankopen volledig uit te schakelen. Klik op "Instellingen" in het menu aan de linkerkant en scrol omlaag om "Spraakaankopen" te selecteren. Tik op de schakelaar naast 'Aankopen via spraak' om deze functie uit te schakelen.

Keer terug naar Spraakaankopen in de Amazon-app of het gedeelte Instellingen van de website als je de optie voor stemaankopen liever ingeschakeld laat en alleen een pincode nodig hebt. Naast de zin 'Bevestigingscode vereist' ziet u een klein tekstgebied.Kies een 4-cijferige pincode en sla deze op. Houd er rekening mee dat u uw pincode hardop moet uitspreken wanneer u deze optie wilt gebruiken, dus pas op dat u geen dingen in het openbaar bestelt waar anderen de beveiligingscode die u hebt gekozen kunnen afluisteren.

Ik ben een grote fan van het gebruik van mijn stem om aankopen te doen. Het vereenvoudigt mijn boodschappen, maar ik heb het geluk dat ik thuis geen kinderen heb die er misbruik van kunnen maken. Bent u ooit onderworpen aan foutieve beschuldigingen zoals degene die we hier hebben genoemd? Laat me weten wat er is gebeurd in de opmerkingen en of je een oplossing hebt kunnen vinden met het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ongeoorloofde verkoop.


Volg de stappen zoals aangegeven om uw problemen op te lossen. En voor verdere vragen zoals Voice-aankopen kan ook worden opgelost door onze experts, het Amazon nummer,neem gerust contact met ons op.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?