Hoe u kunt voorkomen dat Amazon uw Alexa-gesprekken opneemt

Alexa is de virtuele assistent van onze dromen. Wat haar mogelijkheden betreft, kan ze zoveel doen via Alexa-compatibele apparaten zoals de Echo, van het organiseren van je schema tot het bestellen van je boodschappen tot het onderhouden van je slimme huis tot het afspelen van muziek tot het gehoorzamen van je spraakopdrachten.

Ze is zelfs zo populair dat ze eenvoudig te herkennen is aan haar voornaam, zoals Madonna.

Ze heeft echter een fout in haar persoonlijkheid. Alexa luistert naar je interacties en slaat ze op in de cloud van Amazon. Wanneer Alexa is ingeschakeld, kunnen Amazon-medewerkers letterlijk meeluisteren met privégesprekken die bij u thuis plaatsvinden, en tenzij u zich afmeldt voor de opdringerige functie, blijft dit gebeuren.

Hoe u kunt voorkomen dat Amazon naar uw opnamen luistert

  1. Open de Alexa-app.
  2. Tik op Meer in de rechterbenedenhoek van uw scherm.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Scroll naar beneden en selecteer Alexa Privacy.
  5. Tik op Uw Alexa-gegevens beheren.
  6. Je kunt dan stemdetectie in- of uitschakelen, waarmee je opnames kunt verwijderen door Alexa te vertellen: "Alexa, verwijder alles wat ik vandaag heb gezegd." U kunt ook kiezen hoe lang opnamen worden bewaard: 3 maanden, 18 maanden, totdat u ze verwijdert of helemaal niet bewaart. Als u ervoor kiest om geen opnamen op te slaan, gaan al uw eerdere opnamen verloren.
  7. Als je besluit de opnamen niet op te slaan, waarschuwt Alexa dat haar vermogen om te begrijpen en te reageren kan afnemen. De wijziging kan tot 36 uur duren.
Het enige dat u hoeft te doen, is de stappen volgen die in de blog worden vermeld en Amazon stoppen met het opnemen van uw Alexa-gesprekken. We hopen dat deze gedetailleerde gids u kan helpen. Neem voor meer informatie contact op met Amazon nederland.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?