Hoe annuleer ik de Amazon Prime-proefperiode?

Zelfs nadat het volledige lidmaatschap in rekening is gebracht, kunt u uw Amazon Prime-proefperiode annuleren. Dit geeft u wat ademruimte voor het geval u vergeet wanneer uw creditcard wordt afgeschreven. U kunt uw abonnement op elk moment op de website opzeggen.

Amazon Prime-lidmaatschap verwijderen

Wijs de aanwijzer naar "Uw account" of "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina van Amazon. U kunt "Prime-lidmaatschap" kiezen in een vervolgkeuzemenu. Voer uw wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd; zelfs als u al bent aangemeld, moet u dit opnieuw doen voordat u naar de Prime-lidmaatschapspagina gaat. Om een bevestigingspagina te openen, klikt u op "Niet doorgaan" in de linkerzijbalk. Als er al kosten in rekening zijn gebracht voor Prime, maar nog geen gebruik hebt gemaakt van de verzendvoordelen, ontvangt u binnen drie tot vier dagen een volledige terugbetaling.

Als u in de toekomst het probleem opnieuw of een andere fout tegenkomt, bezoek dan de website Amazon prime nederland voor aanvullende informatie en kennis.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?