Heb je geen toegang tot PayPal? Hier leest u hoe u voorbij de Access Denied-fout kunt komen

PayPal heeft een enorm gebruikersbestand, met 277 miljoen gebruikers in 2020. Die gebruikers, zoals ik, vertrouwen op PayPal om geld te verzenden, dus als de service uitvalt, is dat erg vervelend.

U hebt waarschijnlijk het onderstaande foutbericht Toegang geweigerd gezien, waardoor u niet kunt inloggen en betalingen kunt overmaken naar vrienden, familieleden of iemand anders.

Toegang geweigerd

U heeft geen toestemming om toegang te krijgen tot "http://www.paypal.com/us/signin" op deze server. Referentie #18.16f6f33f.1592240018.d88b9xx.

Irritante PayPal-foutmelding hierboven.

Op het moment van schrijven van dit artikel is het onduidelijk waarom we geen toestemming hebben om PayPal op een computer te openen, maar na veel vallen en opstaan, kon ik het omzeilen. Hopelijk werkt mijn oplossing ook voor jou.

Hoe u PayPal-toegang geweigerde fout kunt oplossen

  1. Google Chrome moet worden geopend en gebruikt. Safari krijgt naar mijn ervaring vaker de fout Toegang geweigerd dan Chrome.
  2. Klik op de term Chrome in de menubalk bovenaan het scherm.
  3. Selecteer Browsegegevens wissen... in het vervolgkeuzemenu.
  4. Om met een schone lei te beginnen, verwijdert u alle instanties van de websitegegevens van PayPal.
  5. Open je VPN en kies een locatie bij jou in de buurt zodra je de websitegegevens hebt gewist. Met ExpressVPN koos ik voor Los Angeles, Californië.
  6. Keer terug naar de Google Chrome-browser en probeer opnieuw toegang te krijgen tot PayPal.
  7. Gefeliciteerd, je zou aangenomen moeten worden! U kunt PayPal gebruiken zoals u gewend bent.
Als de vorige stappen niet voor u hebben gewerkt, herhaalt u ze en probeert u het opnieuw, maar probeert u de volgende keer een andere locatie in uw VPN-app.


Houd er rekening mee dat dit geen permanente oplossing is en mogelijk moet worden herhaald elke keer dat u PayPal wilt gebruiken.

Laat ons in de reacties weten of deze oplossing voor u heeft gewerkt, of als u een andere oplossing heeft die u wilt delen. Bedankt voor het lezen. En voor meer informatie kunt u contact opnemen met PayPal bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?