Een cd branden van Amazon-downloads

Amazon.com heeft een speciale MP3-sectie waar je MP3-nummers kunt kopen en downloaden naar je computer. Omdat dit nummer niet langer wordt beschermd door DRM, kun je Windows Media Player gebruiken om het op een cd te branden. Omdat dit programma voor Windows is gebouwd, zou het al geïnstalleerd en klaar voor gebruik moeten zijn.

Stap 1

Plaats in uw cd-brander een lege cd in het station. Kies "Windows Media Player" uit de cd-opties die verschijnen. "OK" moet worden geselecteerd.

Stap 2

Selecteer het tabblad "Branden" in het vervolgkeuzemenu. Selecteer onder het tabblad "Muziek-cd" in de vervolgkeuzelijst.

Stap 3

Sleep muziek uit de map "Amazon MP3" van uw computer naar het vak "Brandlijst" in Windows Media Player.De map "Amazon MP3" bevindt zich standaard in de map "Mijn muziek" in Windows. Klik op "Start Burn" om de downloads op de schijf te branden.

Als de bovenstaande maatregelen er niet in slagen om de foutcode volledig te verwijderen, neem dan contact op met onze professional van Amazon nederland. Bel dus snel en ontvang de oplossing zonder enige inspanning.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?