Een Amazon-verlanglijstje organiseren

Terwijl je producten toevoegt en koopt en cadeaus ontvangt, kan een Amazon-verlanglijstje door elkaar worden gehaald als het niet goed wordt onderhouden. U kunt uw Amazon-account opschonen en personaliseren met behulp van vele on-site opties. U kunt items verwijderen of naar andere lijsten verplaatsen, kritieke informatie aan items toevoegen en de volgorde waarin ze verschijnen opnieuw rangschikken.

Verwijder items

Aan de rechterkant van elke regel staan opties om dingen uit de lijst te verwijderen. Als u slechts één lijst heeft, kunt u een item verwijderen door "Item verwijderen" te selecteren in het vervolgkeuzemenu. U klikt op "Verwijderen" als u meer dan één lijst heeft. Klik op "Verplaatsen" en kies de lijstnaam om een item naar een andere wens- of registerlijst te verplaatsen.

Details wijzigen

In hetzelfde dialoogvenster kunt u alle details van een item wijzigen. "Voeg opmerkingen, hoeveelheid en prioriteit toe" zal verschijnen. Voeg in het gedeelte Opmerking voor uzelf een opmerking toe over het item, zoals waarom u het wenst. In het vervolgkeuzemenu Prioriteit kunt u bovendien de relatieve betekenis van het item ten opzichte van andere vermelde items selecteren. Voer het bedrag in als u meer dan één artikel of extra stuks nodig heeft, voer de bedragen in respectievelijk in de velden Hoeveelheid en Hebben. Als u klaar bent, klikt u op 'Opslaan'.

Verander bestelling

Wanneer u de prioriteit van een item aanpast om aan te geven hoe dringend u het wilt of nodig hebt, verandert de positie op de lijst niet. Beweeg uw cursor over een item totdat het verandert in een handpictogram, klik en sleep het vervolgens naar een hogere of lagere positie in de lijst.

We hopen dat ons artikel je voldoende informatie kan geven, als je het probleem niet oplost, laat je probleem dan achter op Amazon nederland.We zullen het dan oplossen en de meest geschikte oplossingen voor dit probleem bieden.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?