Creëer een Amazon-winkel voor uw merk in 2021

Het creëren van een Amazon-winkel is een van de meest effectieve manieren om uw producten aan nieuwe klanten te verkopen. Leer hoe u uw winkel op de Amazon-marktplaats kunt opzetten met behulp van de onderstaande stappen.

Amazon-winkels om zichtbaarheid te krijgen

Als het gaat om adverteren op Amazon, geven de "winkels" of "winkels" van de markt uw bedrijf veel creatieve speelruimte. In de winkels, die ook gratis zijn, kunt u de geschiedenis van uw merk, de waardepropositie en een reeks producten onder de aandacht brengen, zodat klanten meer over u te weten kunnen komen.

Volgens het bedrijf zullen jaloezieën een belangrijk onderdeel worden van Amazon's koopervaring op de markt. Deze gespecialiseerde locaties voor een merk zorgen ook voor de ontwikkeling van een vertrouwensrelatie met klanten.

Internetbezoekers kunnen uw merk vinden door ernaar te zoeken op Amazon en naar Amazon.com/name te gaan, de korte URL voor uw winkel.

U kunt de URL van uw winkel dus gebruiken als bestemmingspagina op Amazon (bijvoorbeeld voor uw advertenties) en buiten Amazon. Hiermee versnel je de bekendheid van je merk.

Voorwaarden om je Amazon-winkel aan te maken

Je moet aan de volgende voorwaarden voldoen om een Amazon-winkel te openen:
  1. U moet een professionele verkoper zijn en Seller Central gebruiken om uw winkel op te zetten.
  2. U moet de geregistreerde eigenaar zijn van een handelsmerk in het Amazon-handelsmerkregister.
  3. Uw account moet in overeenstemming zijn met de algemene voorwaarden van Amazon.
  4. Uw producten moeten voldoen aan het acceptatiebeleid van Amazon-winkels.

Creëer je Amazon-winkel

Ga naar Amazon's Self-Service Store Creation Tool om te beginnen met het bouwen van je Amazon-winkel. Er is geen kennis van ontwerp, afbeeldingen of codering vereist. Volg deze paar stappen om uw winkel te maken:
  1. Klik op "Een winkel maken" naast uw merknaam op het tabblad "winkel".
  2. Voer de naam van uw merk in en houd daarbij rekening met de zaak. Het wordt opgenomen in de URL.
  3. Klik op "Volgende" na het uploaden van uw logo.
  4. Vul de metabeschrijving in voor de startpagina van uw winkel. Het moet een korte samenvatting zijn van de pagina-inhoud die onder de paginatitel in de zoekresultaten wordt weergegeven.
  5. Selecteer een model. Afhankelijk van het doel dat u met uw Boutique wilt bereiken, kunt u kiezen uit verschillende soorten productrasters.
  6. Begin met het toevoegen van materiaal aan uw winkel door op 'De pagina maken' te klikken. U kunt het voorbeeld gebruiken om te zien hoe de huidige pagina eruitziet.
  7. Klik op "Verzenden voor publicatie" nadat u klaar bent. Er wordt contact met u opgenomen wanneer uw winkel is geverifieerd nadat u deze ter beoordeling bij Amazon heeft ingediend. De status van de beoordeling kan worden gecontroleerd in de statusbalk en Amazon reageert binnen drie werkdagen. U kunt ook zien of uw winkel operationeel is en of uw meest recente concepten zijn opgeslagen door naar de statusbalk te kijken.
  8. Als u ooit een pagina uit de winkel wilt verwijderen, gaat u naar het paneel "Pagina's" en klikt u erop. Het paginabewerkingspaneel wordt geopend wanneer u op de drie verticale stippen klikt. Houd er rekening mee dat u dit niet ongedaan kunt maken nadat u op 'Pagina verwijderen' heeft geklikt. Als u pagina's uit uw winkel wilt toevoegen, wijzigen of verwijderen, of de pagina's die u al heeft toegevoegd wilt bekijken, gaat u naar het paneel "Pagina's".

Andere tips voor het maken van uw Amazon-winkel

  • Het is vermeldenswaard dat u in het gedeelte 'Pagina's' uw merknaam of logo kunt wijzigen of zelfs uw hele winkel kunt wissen.
  • Het wijzigen van de naam kan echter de URL van uw winkel wijzigen, wat een negatieve invloed kan hebben op de organische beoordeling van uw winkel. Amazon raadt af om dit te doen, tenzij absoluut vereist.
  • Amazon-winkels kunnen maximaal drie niveaus van paginahiërarchie en een of meer pagina's bevatten. Extra subpagina's kunnen een of twee lagen onder de hoofdpagina worden toegevoegd, wat altijd uw startpagina is.
  • Om een nieuwe pagina aan te maken, gaat u naar het paneel "Pagina's" en selecteert u de pagina waaraan u een subpagina wilt toevoegen in het vervolgkeuzemenu. Selecteer vervolgens "Pagina toevoegen" in het vervolgkeuzemenu. Plaats hier een titel voor uw nieuwe pagina.
  • Dit is hoe het wordt gelabeld in de navigatie van uw winkel. Volg daarna dezelfde stappen als voor uw startpagina.

Inzichten in uw Amazon-winkel

Het Amazon Stores Insights-dashboard geeft gegevens weer over de prestaties van uw winkel, zoals verkopen en verkeer. Zodra je winkel in de lucht is, heb je toegang tot het dashboard. U kunt dagelijkse bezoeken, bestellingen, paginaweergaven, paginaweergaven per bezoeker, verkopen en meer zien in het dashboard.

U kunt ook toeschrijvingskanalen controleren voor paginaweergaven en verkopen in uw winkel, zoals organisch Amazon-verkeer, verkeer van uw gesponsorde inhoud of verkeer van buiten de Amazon-marktplaats.

Best practices om uw Amazon-winkel een boost te geven

  1. Houd de boodschap, toon en visuele representatie van uw winkel constant.
  2. Gebruik boeiend materiaal en beeldmateriaal om de onderscheidende kenmerken en productkenmerken van uw merk te benadrukken.
  3. Creëer een intuïtief winkelnavigatiesysteem zodat klanten uw productlijn snel kunnen verkennen en ontdekken. Er zijn productcollecties op basis van levensstijlen, onderwerpen, seizoenen of categorieën beschikbaar om uit te proberen.
  4. Marketing buiten Amazon, bijvoorbeeld in sociale media, om klanten naar uw winkel te trekken.
  5. U kunt de zichtbaarheid van uw hele productassortiment vergroten door Amazon-winkelpuien te exploiteren. Hiermee kunt u ook uw topverkopen of nieuwe producten promoten. De jaloezieën bieden uw bedrijf een unieke kans om uw producten te presenteren, met de nadruk op hun toepassing en primaire voordelen om internetbezoekers beter te informeren.

Dit is dus alles wat u moet weten over de Create An Amazon Store. Als u meer informatie hierover wilt hebben, kunt u ze direct bellen of vragen via de Amazon nummer ondersteuning.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?