Wat is een PayPal QR-code?

Een PayPal QR-code is een gedrukte code die klanten kunnen gebruiken om rechtstreeks geld naar een bedrijf te sturen. In de huidige omgeving, waar sociale scheiding van vitaal belang is, is dit een "touch-free" betalingsoptie die steeds populairder wordt. PayPal QR-codes kunnen op verschillende apparaten worden bekeken, waaronder websites en iPads, maar ze kunnen ook worden afgedrukt en weergegeven op borden en visitekaartjes.

Klanten kunnen goederen en diensten betalen met hun PayPal-app op een handige, kosteneffectieve (minimale handelaarskosten zijn momenteel verbonden met PayPal QR-codes) en op een snelle manier. Een QR-code werkt op dezelfde manier als een streepjescode en kan worden vergeleken met een afbeelding.

Schriftelijke zelfstudie: hoe maak ik een QR-code voor mijn bedrijf?

Als u een bedrijf heeft, of het nu een online of fysieke locatie is, wilt u misschien een QR-code ontwikkelen die uw klanten kunnen scannen en geld op uw PayPal-rekening kunnen storten.

Bedrijven kunnen hun eigen QR-codes krijgen door in te loggen op hun PayPal-account of de PayPal-app te gebruiken. Volg deze stappen om een QR-code voor uw bedrijf te maken:

  • Ga naar uw zakelijke PayPal-rekening en log in.
  • Klik op de QR-codeknop, die u kunt vinden in het gedeelte 'Snelle links' van PayPal, of ga naar de website voor het downloaden van de QR-code door hier te klikken.
  • Om uw QR-code te verkrijgen, klikt u op de knop 'Ontvang uw QR-code'.
  • Klik vervolgens op de optie 'Uw QR-code downloaden'.
  • Daarna wordt uw QR-code naar uw computer gedownload en opgeslagen in de map Downloads.
  • U kunt uw QR-code afdrukken en deze in uw bedrijf weergeven, of u kunt deze op uw website plaatsen.
Hoe ziet mijn PayPal QR-code eruit?

Elke QR-code is op zijn eigen manier uniek. De QR-code kan worden gelezen door de PayPal-applicatie, die vervolgens vertelt naar wie u geld wilt sturen. De onderstaande afbeelding toont een voorbeeld van een QR-code, zodat nieuwe gebruikers een idee kunnen krijgen van hoe een QR-code eruit zou zien als ze niet bekend zijn met het concept.

Hoeveel kost het mijn bedrijf om een PayPal QR-code in te stellen?

Het is helemaal gratis om een QR-code van een PayPal-bedrijf te maken. Er zijn kosten verbonden aan het verwerken van geld in alle PayPal-transacties, die in rekening worden gebracht bij de verkoper die in deze situatie de zakelijke rekening beheert. Omdat de QR PayPal-technologie nieuw is voor PayPal, zijn de kosten momenteel aanzienlijk goedkoper dan internettransacties (2021).Als uw bedrijf in de Verenigde Staten is gevestigd, kunt u de volgende inhoudingen verwachten op het totale bedrag dat de verkoper ontvangt:

  • Transacties boven $ 10,01 USD - 1,9% + 0,10 USD
  • Transacties onder $ 10,00 USD - 2,4% + 0,10 USD
Zodra meer bedrijven zich hebben aangemeld om dit nieuwe gezicht van digitale betalingen aan te bieden, zullen de goedkope tarieven die zijn gekoppeld aan QR-codes in 2022 veranderen in de basis online transactieprijzen.

Hoe kan mijn klant betalen met een QR-code?

Om een QR-code te genereren die uw klanten kunnen gebruiken om rechtstreeks geld naar u te sturen, heeft u een zakelijke PayPal-rekening nodig. Uw klanten kunnen hun PayPal-app op hun smartphone openen, de QR-code scannen, het bedrag invoeren dat ze willen verzenden en doorgaan met de betaling zodra u een QR-code hebt gemaakt, of u deze nu digitaal of fysiek weergeeft.Omdat de QR-code die u instelt voor uw account geen vervaldatum heeft, kunnen uw consumenten deze gebruiken om u eindeloos te betalen telkens wanneer ze toegang krijgen tot uw goederen of diensten.

Wat moeten mijn klanten betalen met de QR-code?

Klanten hebben een smartphone, een PayPal-account en de meest recente versie van de PayPal-software op hun telefoon nodig om u te kunnen betalen met uw PayPal QR-code.

Wat is het nadeel van het gebruik van PayPal QR-codes?

Hoewel er geen substantiƫle nadelen zijn aan het toestaan van klanten om met PayPal QR-codes te betalen, moeten winkeliers zich bewust zijn van de kosten, die hetzelfde zijn als elke andere PayPal-transactie. Bovendien dient de QR-code slechts als een link tussen de koper en de verkoper. Het maakt geen melding van het bedrag dat de koper moet overmaken. Dit moet door de koper handmatig worden ingevoerd.Dit is de reden waarom de verkoper, voordat hij producten of diensten doorgeeft, het tabblad "Geslaagd geld" moet controleren om er zeker van te zijn dat de betaling is gelukt. Als de transactie succesvol is afgerond, krijgen zowel de koper als de verkoper bericht.


U kunt ons bellen op Contact opnemen met PayPal Nederland voor Wat is een PayPal QR-code. Stel uw vraag voor onze evaluatie en we zullen de gebreken herstellen die u niet kon vinden!

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?