Leer hoe u uw boeken zelf kunt publiceren op Amazon en daarbuiten

 Dus je hebt maanden aan je meesterwerk gewerkt en het is eindelijk klaar om gepubliceerd te worden. Super goed. Maar wat nu?

Hoe ga je van een Word-document naar een gepubliceerd boek in de Kindle Store dat verkoopt?

Het MUO-aanbod van de dag is een verzameling cursussen die je alles leert wat je moet weten over zelf publiceren.

Welke cursussen zijn inbegrepen in de bundel?

De bundel bevat maar liefst 13 gangen. Er zijn meer dan 354 unieke lessen die je kunt ontdekken als je ze combineert.

Bekijk de cursussen die deel uitmaken van het pakket van vandaag.

Schrijf en publiceer je eerste roman in fictie: deze cursus leert je hoe je verhalende punten, verdiepingen tellende beats en een schrijfplan kunt maken, zelfs als je nog niet klaar bent met schrijven.

Leer mijn exacte bestsellerstrategie voor Amazon Kindle Publishing: leer hoe u uw boek in eigen beheer kunt publiceren, promoten en op Amazon's bestsellerlijsten kunt plaatsen.

Hoe u zes inkomstenstromen uit boeken kunt verdienen met Kindle Publishing: in deze cursus leert u hoe u met uw bestaande materiaal meer geld kunt verdienen als u het al heeft.

Deze cursus laat zien hoe je zelf boeken kunt publiceren en adverteren op het Kindle-platform van Amazon. Onderwerpen zoals het ontwikkelen van aantrekkelijke marketingteksten en het kiezen van uw prijs komen aan bod.

CreateSpace: Amazon Self-Publishing: deze 24 cursussen en twee uur video-inhoud leggen uit waarom CreateSpace zo'n belangrijk hulpmiddel is voor self-publishers en hoe het te gebruiken.

40+ eBooks per dag verkopen op Amazon met Kindle Publishing: het vinden en exploiteren van een winstgevende niche is het halve werk met zelfpublicatie. Je hoeft niet eens je eigen boeken te schrijven! In deze cursus wordt alles uitgelegd.

Ontwerp van de Kindle eBook Cover: Hoewel het een solide advies is om een boek nooit op zijn omslag te beoordelen, doen we het allemaal. Daarom is het van cruciaal belang dat uw omslag zich onderscheidt van de rest.

Hoe een eBook op te maken: Amateuristische opmaakfouten kunnen resulteren in negatieve feedback, waardoor uw idee wordt vernietigd voordat het zelfs maar van de grond komt. Deze cursus leert je hoe je die fouten kunt corrigeren en een professionele output kunt produceren.

Productiviteitsgewoonten schrijven: elke auteur ervaart op een bepaald moment een writer's block. Het hebben van goede schrijfgewoonten kan helpen om het aantal keren dat het gebeurt te beperken.

Masterclass romanschrijven: de 27 cursussen en vijf uur video van deze cursus helpen je om je eigen werk kritisch te evalueren en te verbeteren.

Creatief schrijven voor beginners: Uw boek moet begrijpelijk zijn voor de gemiddelde lezer. Dat geeft aan dat je voor een luchtige, niet-formele look moet gaan. In deze cursus leer je hoe je dat moet doen.

Wix: maak in een handomdraai een professionele website: wat heb je aan een fantastisch boek als het niet vergezeld gaat van een website die het promoot? Als je Wix gebruikt, is het heel eenvoudig om een website te maken die bij je boekpresentatie past.

Hoeveel kost de bundel?

De 13 cursussen in de bundel van vandaag zouden je normaal gesproken meer dan $ 2000 kosten. Je kunt alle 13 krijgen voor $ 40 als je een MUO-lezer bent.

Om gebruik te maken van de aanbieding, klikt u op de link en voegt u deze toe aan uw winkelmandje.

Ik hoop dat deze blog je voldoende informatie heeft gegeven om alle aspecten van Leer hoe je je boeken zelf kunt publiceren op Amazon en daarbuiten te begrijpen. Als je er nog steeds over twijfelt, vraag het ons dan via de Amazon klantenservice-e-mail.

Amazon nummer u kunt ons hier ook op bellen, het is ook ons gratis nummer.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?