Hoe Vudu op Firestick te installeren

Probeer je erachter te komen hoe je Vudu op je Firestick kunt krijgen, maar weet je niet waar je moet beginnen? U bent op de juiste locatie aangekomen. In dit artikel leiden we je door het hele proces van het installeren van Vudu op je Firestick.

De Amazon Firestick is een streaminggadget waarmee je films en tv-programma's kunt bekijken, je kunt abonneren op abonnementsdiensten, games kunt spelen en naar muziek kunt luisteren. Hiermee kunt u eenvoudig al uw favoriete programma's on-the-fly bekijken. Het maakt draadloos verbinding via Wi-Fi en wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke Bluetooth-afstandsbediening die via de USB-connector op uw HDMI-tv kan worden aangesloten.

Over het algemeen is de Amazon Firestick een van de meest spraakmakende items in de entertainmentsector en wordt hij geleverd met een hele reeks handige functies. Hiermee kun je verschillende streaming-apps downloaden van de Amazon Store, zoals Vudu.

Om Vudu op Firestick te installeren, moet u de ES File Explorer of de beroemde Downloader-app gebruiken.

Om te beginnen, wat is Vudu?

Vudu is een on-demand internetvideostreamingservice die bedoeld is om u 24/7 toegang te geven tot een breed scala aan films en televisieseries. In vergelijking met andere online streamingdiensten biedt Vudu een aanzienlijk voordeel omdat het geen maandelijkse abonnementsprijs in rekening brengt.Wat er gebeurt, is dat je apart betaalt voor je favoriete tv-series en films. Het huren van online inhoud kan overal tussen $ 0,99 en $ 5,99 kosten, terwijl het kopen van online materiaal tussen $ 4,99 en $ 24,99 kan kosten. Vudu biedt exclusieve en promotionele kortingen aan elke abonnee die regelmatig materiaal huurt en koopt.Vudu is ook compatibel met Apple TV, Android TV-boxen (zoals Mi. Box en NVIDIA Shield), Chromecast, Roku, PlayStation 4, webbrowsers zoals Firefox en Chrome, Smart TV's zoals Samsung, LG en Vizio, en de doos Een.

Vudu installeren op Firestick

Vudu kan op uw Amazon Firestick worden geïnstalleerd met behulp van de ES File Explorer of de Downloader-apps, zoals eerder beschreven. In dit deel zullen we precies bespreken wat u moet doen om Vudu op uw Amazon Firestick te installeren.

Optie 1: De ES File Explorer gebruiken

U moet de ES File Explorer-app op uw apparaat hebben geïnstalleerd om dit uit te voeren. In deze situatie kunt u de ES-app gebruiken als bestandsverkenner of downloader. U moet het programma uitvoeren nadat het is geïnstalleerd en vervolgens het downloaderpictogram op het startscherm van het programma kiezen. Voeg Vudu toe aan uw Firestick door de knop '+' onderaan het scherm te selecteren.In dit stadium wordt u om de download-URL en titel van de Vudu-app gevraagd. Voer de URL https://bit.ly/3eMEiLW en het woord 'Vudu' in. Dit zou u naar het juiste downloadbestand moeten leiden. Nadat u erop hebt geklikt, wacht u tot de download is voltooid en opent u het bestand. Raak daarna de installatieknop aan, open het bestand op de installatiepagina van uw Firestick en klik vervolgens op Na de installatie moet u de toepassing starten door op de knop openen te klikken.

Optie 2: De Downloader-app gebruiken

Om de Vudu-app op uw Firestick te installeren, moet u eerst zorgen dat de Downloader-app op uw Firestick is geladen. Zodra het is geïnstalleerd, opent u het en typt u de download-URL van de Vudu-app, die 'https: /bit.ly/3eMEiLW' is, voordat u op de knop 'Go' drukt. Het Vudu-app-bestand zou automatisch moeten openen op het installatiescherm erna is met succes gedownload naar uw Amazon Firestick. Voordat u op de knop Openen klikt, tikt u op de knop Installeren in de rechterbenedenhoek van uw scherm en wacht u tot de installatie is voltooid. Het bestand wordt op uw Firestick gelanceerd zodra u op de knop Openen klikt. Zodra de lancering is voltooid, kunt u een nieuw Vudu-account maken of u aanmelden met een bestaand Vudu-account om uw favoriete tv-series en films op uw televisie te bekijken.

Een samenvattende tabel

Kwestie
Vudu installeren op Firestick

Methode
De ES-bestandsverkenner gebruiken
De Downloader-app gebruiken
ADBLink gebruiken
Fire DL gebruiken
Apps2Fire gebruiken
APtoide gebruiken

Download-URL

https: //bit.ly/3eMEiLW

Conclusie

Door Vudu op uw Amazon Firestick te installeren, verbetert u de kwaliteit van uw mediastreaming. Met de hierboven genoemde technieken zou je Vudu op je Firestick moeten kunnen installeren. Vudu kan ook op de Firestick worden geïnstalleerd met behulp van andere apps zoals ADB, Fire DL, APtoide en Apps2Fire. Het is vermeldenswaard dat de download-URL voor elk van deze apps hetzelfde blijft.

Als alle dingen die je hebt geprobeerd je niet zullen helpen en je nog steeds het probleem ziet. U dient technische assistentie van experts in te roepen. Het Amazon nummer van het ondersteuningsteam is er om u te helpen via een telefoontje.
Bovenal kunt u altijd gemakkelijk contact opnemen met Amazon contact met de persoon, aangezien deze 24*7 actief is. Bel dus het contactnummer en los uw problemen onmiddellijk op.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?