Hoe u uw Amazon Music-afspeellijsten beheert

Er is geen betere manier om van je favoriete nummers op Amazon Music te genieten dan door er een afspeellijst van te maken. Je kunt ook verschillende afspeellijsten maken, zoals een om te sporten, een om uit te rusten, een voor familietijd, enzovoort.

Er zijn een aantal functies die het beheren van uw Amazon Music-afspeellijsten eenvoudig maken. En in dit artikel gaan we alle functies door en proberen we je te helpen het meeste uit je Amazon Music-afspeellijsten te halen. Dus ga zitten, ontspan en luister.

Een Amazon Music-afspeellijst maken

Je kunt op verschillende manieren een Amazon Music-afspeellijst maken. Hierdoor kunt u de manier kiezen die voor u het handigst is.

1. Maak vanuit het menu een afspeellijst.

Je ziet een dashboard met een menu aan de linkerkant nadat je je hebt aangemeld bij Amazon Music. Klik op de knop Afspeellijst maken onder Mijn afspeellijsten. Geef het een naam wanneer daarom wordt gevraagd en sla het vervolgens op.

2. Maak een afspeellijst van een nummerkeuze Song

Als u een muziek vindt die u wilt opslaan, kunt u er een afspeellijst van maken. Je ziet de titel van het nummer bovenaan het scherm wanneer het momenteel wordt afgespeeld.

Selecteer Meer (pictogram met drie stippen) in het vervolgkeuzemenu.

Toevoegen aan afspeellijst is de optie.

Maak een nieuwe afspeellijst door op de knop Een nieuwe afspeellijst maken te klikken.

Geef het een naam en sla het op.

Klik op de pijl Weergaveopties links van de albumnaam als je naar een lijst met nummers kijkt. Voer dan de hierboven beschreven acties uit.

Wanneer je Toevoegen aan afspeellijst selecteert nadat je een nummer hebt gevonden dat je wilt toevoegen, verschijnt de naam van je nieuwe afspeellijst. Je nieuwe afspeellijst wordt ook weergegeven in het gedeelte Mijn afspeellijsten van het linkermenu.

Nummers toevoegen aan een Amazon Music-afspeellijst

Als de muziek nu wordt afgespeeld, gebruikt u de knop Meer bovenaan of de pijl Weergaveopties als u een lijst met nummers bekijkt om deze aan uw nieuwe afspeellijst toe te voegen. Selecteer Toevoegen aan afspeellijst in het vervolgkeuzemenu.

Bekijk onze Amazon Music Unlimited-gids voor meer informatie over het vinden van nieuwe muziek, het aanpassen van het afspelen en meer.

Een afspeellijst afspelen, delen, hernoemen of verwijderen

Selecteer je nieuwe afspeellijst in het menu aan de linkerkant om de nummers in de lijst samen met opties te zien.
Als je je afspeellijst wilt afspelen, hoef je maar op één knop te drukken. U kunt het ook met anderen delen via een link, insluitcode, e-mail, Facebook of Twitter. Ten slotte verschijnt er een knop Meer (pictogram met drie stippen), waarmee u de afspeellijst kunt hernoemen of verwijderen. Merk op dat door de pijl naast je afspeellijst in het linkermenu te selecteren, je deze kunt hernoemen of verwijderen.

Nummers op uw afspeellijst beheren

U kunt de nummers op uw afspeellijst snel beheren terwijl u op het scherm bent. Klik naast een van de tracks op de optie Meer. Je ziet een pop-outmenu met de volgende keuzes:

Nummer om te delen: Om het nummer te delen via een link, insluitcode, e-mail, Facebook of Twitter, klik je op de deelknop.
Voeg het nummer toe aan een afspeellijst: Voeg de muziek toe aan een afspeellijst.
Klanten hebben ook geluisterd: Aan de rechterkant van het scherm zie je nummers waar andere luisteraars van dat nummer naar hebben geluisterd.
Verwijderen uit de afspeellijst: verwijder de muziek uit de afspeellijst door deze te verwijderen.
Album bekijken: Ga naar het album waar het nummer voor het eerst verscheen.

Hoe zit het met Amazon Music-afspeellijsten op mobiel?

Pak de Amazon Music-app als je onderweg, tijdens het sporten of op het werk naar muziek luistert. Door op het tabblad Mijn muziek te tikken, kunt u uw bestaande afspeellijsten bekijken en afspelen en nieuwe maken.

Een afspeellijst beheren op mobiel

Je kunt een afspeellijst op dezelfde manier afspelen, delen, bewerken en verwijderen als op de website. Deze opties zijn beschikbaar door op de knop Meer naast de afspeellijst op het scherm Afspeellijsten te tikken. U kunt ook op deze optie boven uw bestaande afspeellijsten drukken om een nieuwe te maken.

Een afspeellijst bekijken en bewerken

U kunt de nummers in de afspeellijst zien, nieuwe nummers toevoegen, ernaar zoeken en de afspeellijst toevoegen aan uw downloadwachtrij als u deze kiest. U kunt nummers van uw lijst verwijderen, het album bekijken en de functie Klanten ook beluisterd gebruiken, precies zoals u dat op de site kunt doen.

Nummers toevoegen aan een afspeellijst

Het toevoegen van nummers op uw mobiele apparaat is net zo eenvoudig. Selecteer Toevoegen aan afspeellijst in het menu Meer en selecteer vervolgens een bestaande afspeellijst of maak een nieuwe.

Luister naar je Amazon-muziekafspeellijst met Alexa

Als je een Amazon Echo of Echo Dot hebt, is het een fantastische manier om er muziek mee af te spelen. Hier zijn enkele eenvoudige Alexa-instructies voor het afspelen van muziek op je Amazon Echo.
  • Speel [naam van afspeellijst] op Alexa.
  • Alexa, voeg dit [nummer, album of artiest] toe aan je [naam] afspeellijst.
  • Alexa, maak een afspeellijst (Alexa zal je om de naam vragen) of maak een afspeellijst met de naam [naam].
Shuffle, Play, Pause, Resume en Stop zijn allemaal basiscommando's voor het afspelen van je muziek.

Omdat je inlogt met je Amazon-accountgegevens, zou Amazon Music als een verbonden service in je Amazon Alexa-app moeten verschijnen. U kunt dit nogmaals controleren in de Amazon Alexa-app als u problemen ondervindt om Alexa uw Amazon Music-afspeellijsten te laten herkennen.
  1. Tik op het menu en selecteer Instellingen.
  2. Tik onder Alexa-voorkeuren op Muziek.
  3. Selecteer Amazon Music in Services beheren
Het e-mailadres dat aan uw Amazon Music-abonnement is gekoppeld, moet zichtbaar zijn. Als dat niet het geval is, meldt u zich aan met behulp van de aanwijzingen.

Als je Amazon Music Unlimited of Amazon Prime Music hebt, kun je meer waar voor je geld krijgen door het te gebruiken met je Echo of Echo Dot. Lees ons artikel over alle manieren waarop je muziek kunt afspelen met Amazon Echo en Alexa voor meer informatie over dit onderwerp.

Samengestelde Amazon Music-afspeellijsten

U kunt uw eigen afspeellijsten maken en naar de geselecteerde afspeellijsten van Amazon Music luisteren. Zowel Amazon Music Unlimited als Amazon Prime Music hebben afspeellijsten, wat een geweldige manier is om nieuwe muziek te ontdekken.

Je vindt de optie Afspeellijsten onder Bladeren in het linkermenu wanneer je op internet bent. Afspeellijsten zijn te vinden op het tabblad Bladeren op uw mobiele apparaat.

Om je opties te beperken, selecteer je Alle stemmingen en genres in het hoofdmenu. Kies voor uw stemming uit categorieën zoals Family & Fun of Relaxed & Laid Back, evenals genres zoals blues, classic rock of country.

Als je van een afspeellijst houdt, kun je deze volgen om deze aan je menu toe te voegen voor snelle toegang. Om het in de browser te volgen, klikt u op het plustekenpictogram en op een mobiel apparaat drukt u op de knop Meer en selecteert u Afspeellijst volgen. Om het af te spelen nadat je het hebt gevolgd, ga je naar Gevolgde afspeellijsten en kies je het.

Rots op!

Welke muziek je ook kiest om op te nemen in je Amazon Music-afspeellijsten, ze zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je favorieten altijd binnen handbereik zijn. En het bijhouden van die afspeellijsten is een fluitje van een cent.

Als je nog niet hebt gekeken naar de Amazon Music-alternatieven die voor je beschikbaar zijn, hebben we Amazon Music Unlimited en Amazon Prime Music vergeleken om je te helpen kiezen.

Terwijl u alle bovenstaande stappen uitvoert,Als u nog steeds twijfelt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Bellen Amazon prime Nederland via het gratis nummer en onopgeloste vragen in een korte tijd oplossen.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?