Hoe u uw Amazon Firestick kunt resetten

Als uw eens zo betrouwbare Amazon Fire TV Stick langzamer wordt of uw scherm leeg is, kunt u overwegen deze te herstellen. Je kunt leren hoe je een Amazon Fire Stick terugzet naar de fabrieksinstellingen, zodat hij werkt zoals hij deed op de dag dat je hem kocht, door de onderstaande stappen te volgen.

Een Amazon Fire Stick resetten Reset

Je kunt je afstandsbediening gebruiken of naar Instellingen gaan om je Fire Stick opnieuw in te stellen. Als uw Fire Stick-afstandsbediening de verbinding met uw apparaat heeft verloren, raadpleegt u onze eerdere post voor instructies over hoe u deze handmatig kunt koppelen met uw Fire Stick.

Houd er rekening mee dat het resetten van de Fire Stick naar de fabrieksinstellingen al uw gegevens en persoonlijke instellingen zal wissen.

Ga op je Fire TV naar Instellingen.

Deze vind je bovenaan je startscherm of door op de starttoets op je afstandsbediening te drukken totdat je scherm gedimd wordt en Instellingen verschijnt.

Selecteer My Fire TV in de lijst.

Als je een oudere Fire Stick hebt, wordt deze ook aangeduid met Device of System.

Scroll vervolgens naar beneden en selecteer Reset naar fabrieksinstellingen.

Voer uw pincode in als hierom wordt gevraagd.

Druk tot slot op de Reset-knop.

Het apparaat wordt dan teruggezet naar de fabrieksinstellingen en u wordt gewaarschuwd. Geef het een paar minuten de tijd om te voltooien. Ondertussen moet u voorkomen dat u de gadget tijdens de hele procedure loskoppelt. Als de stroom uitvalt terwijl het proces aan de gang is, moet u het mogelijk opnieuw starten vanaf het begin.

Uw apparaat start onmiddellijk opnieuw op wanneer het is gereset, alsof u het voor de eerste keer instelt. Het zal dan zelf de systeemopslag en programma's optimaliseren.

De gadget wordt opnieuw opgestart nadat dit is voltooid.

Hoe u uw Fire Stick kunt resetten met uw afstandsbediening

Als u uw apparaat niet kunt resetten via het scherm Instellingen, kunt u dit ook doen met uw afstandsbediening. Hier is hoe:

Zet je tv en Fire Stick-apparaat aan.

Houd de Terug-knop en de Rechter richtingsknop ten minste 10 seconden ingedrukt.

Wanneer u de pop-upmelding ontvangt, klikt u op Reset. 

Geef het een paar minuten de tijd om te voltooien. Ondertussen moet u voorkomen dat u de gadget tijdens de hele procedure loskoppelt. Als de stroom uitvalt terwijl het proces aan de gang is, moet u het mogelijk opnieuw starten vanaf het begin.

In dit scenario, hoe u uw Amazon Firestick kunt resetten?Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met een van onze Bellen Amazon Nederland professionals. Het raadplegen van professionals zou echter een betere oplossing zijn om nog meer complicaties te voorkomen. Voor meer hulp.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?