Hoe u kunt controleren of uw Amazon-echo up-to-date is

 Amazon Echo-gadgets zijn overal enorm populair in slimme huizen. We gebruiken het om naar muziek te luisteren tijdens het sporten, ontspannen en nog veel meer.

Het is voor velen van ons een nietje in het huishouden. Zorg ervoor dat uw Amazon Echo-software actueel en up-to-date is om het meeste uit nieuwe functies, snellere spraakherkenning en zelfs enkele nieuwe trucs te halen.

Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat uw Amazon Echo-software up-to-date is.

Begin door Alexa te vragen

Als je problemen hebt met je Echo-apparaat, controleer dan of je verbonden bent met internet door Alexa een eenvoudige vraag te stellen.

Gebruik Alexa om een van je Spotify-afspeellijsten af te spelen. Je bent doorgelinkt als de virtuele assistent correct antwoordt. Als ze dat niet doet, zorg er dan voor dat je bent verbonden met het juiste wifi-netwerk via de Alexa-app voor iOS of Android.

Wacht een paar minuten om te zien of Alexa de noodzaak van een update herkent voordat u uw Echo-apparaat opnieuw aansluit.

Als ze dat doet, zal ze er een aankondiging over doen. "Alexa, ben je op de hoogte?" dan kun je het vragen. Alexa zal antwoorden door te zeggen dat ze ernaar zal kijken. Als ze antwoordt: "Dit apparaat is up-to-date", kun je aan de slag.
Als u echter iets anders hoort, volg dan deze instructies om uw programma bij te werken. Als de kleur van uw Echo-lichtringen verandert, hoeft u zich geen zorgen te maken; het is een teken dat het apparaat wordt bijgewerkt.

Ga naar de Alexa-app

Nu moet je de Alexa-app opnieuw openen en op de optie Meer klikken in de rechterbenedenhoek van het scherm. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu op deze pagina.

Klik op Apparaatinstellingen in Instellingen en selecteer het apparaat dat u wilt controleren. Ga verder naar de volgende pagina en scrol omlaag naar de sectie Over.

U ziet dan de softwareversie van uw apparaat. Je kunt het dan vergelijken met de nieuwste beschikbare update voor Echo-apparaten op de Amazon-webpagina.

Omdat Echo-apparaten updates ontvangen via wifi, moet u controleren of het softwareversienummer op uw apparaat overeenkomt met dat op de website.

Als het nog steeds niet werkt, probeer dan je apparaat los te koppelen en opnieuw te verbinden met je Alexa-app. Hierdoor kan je Amazon Echo opnieuw opstarten en ervoor zorgen dat alle updates zijn geïnstalleerd.

Alexa up-to-date houden

De nieuwste update voor uw Amazon Echo moet automatisch worden gedownload. Als u echter ontdekt dat er iets niet helemaal klopt, wees dan niet bang om te controleren of uw gadget optimaal presteert.

U kunt gebruik maken van alles wat uw Amazon Echo te bieden heeft door deze up-to-date te houden. Zoals nieuwe talenten, bestellingen en andere items die je werk een beetje gemakkelijker maken.

De bovengenoemde regels zijn vrij eenvoudig en misschien kunnen ze u helpen bij het oplossen van uw probleem. Hoe u kunt controleren of uw Amazon-echo up-to-date is
Neem contact op met het personeel via het Amazon nummer voor meer ondersteuning en vragen.
Stuur een e-mail naar Amazon klantenservice e-mail en een van onze getrainde professionals zal je helpen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?