Hoe u de donkere modus van Facebook op het bureaublad kunt krijgen

In zowel Android als iOS is de donkere modus de meest gevraagde functie. Veel ontwikkelaars hebben hun programma's gewijzigd om ze actueler te maken. De donkere modus is een nieuwe functie in Android 9.0 Pie en gaat gepaard met aangepaste skins die zijn gemaakt door belangrijke OEM's. Google tilt de donkere modus naar een hoger niveau met Android 10 door een systeembrede donkere modus aan te bieden die van invloed is op alle systeeminstellingen, standaard-apps en ondersteunde apps op de achtergrond met een donker thema, gevolgd door Apple die de systeembrede donkere modus introduceert met iOS 13.0.

Vorige maand heeft WhatsApp de donkere modus toegevoegd aan beide apps (WhatsApp en WhatsApp Business), en nu wachten gebruikers op Facebook om dit voorbeeld te volgen met de donkere modus in zijn app en website. Veel websites en browsers ondersteunen al de donkere modus.

Mensen geven om twee hoofdredenen de voorkeur aan de donkere modus van Facebook:

  1. Ten eerste hebben de meeste moderne smartphones AMOLED- of OLED-schermen, waarmee elke pixel afzonderlijk kan worden verlicht, dus wanneer de donkere modus van Facebook is geactiveerd, worden sommige pixels in het scherm uitgeschakeld, waardoor energie wordt bespaard.
  2. Ten tweede is de donkere modus minder belastend voor de ogen bij gebruik 's nachts of in een donkere omgeving.
In dit artikel laten we u zien hoe u de donkere modus op de app en website van Facebook kunt inschakelen. Begin 2019 voegde Facebook een donkere modus toe aan zijn berichten-app, volgde Instagram de systeembrede donkere modus van Android 10 en WhatsApp volgde in april 2020. Ondanks het feit dat veel Facebook-bedrijven een donkere themamodus krijgen , is de Facebook-app op zowel mobiele platforms als websites nog steeds beschikbaar.

De donkere modus is geïntroduceerd voor desktopgebruikers in de meest recente upgrades op zowel Windows als macOS, en beide besturingssystemen duwen webpagina's en desktop-apps naar een donkerder ontwerp. Sinds eind 2019 plaagt Facebook een nieuwe website-revisie die een donkere modus zal bevatten, en het wachten is bijna voorbij. Facebook heeft zijn website geüpdatet met een nieuw uiterlijk, dat voor alle gebruikers wereldwijd beschikbaar zal zijn. Facebook werkt zijn website bij met een nieuw herontwerp en gebruikers zullen de komende dagen wereldwijd het nieuwste herontwerp krijgen, en zeker zullen de mobiele apps van Facebook volgen de voetstap van Facebook Website.

Laten we dus eens kijken hoe u de donkere modus op Facebook voor alle platforms kunt inschakelen.

Hoe de Facebook-donkere modus op de pc in te schakelen met een Chrome / Firefox?

De Facebook-website wordt voornamelijk gebruikt door gebruikers op twee platforms: Windows en Mac OS X. Deze tutorial laat je zien hoe je je witte Facebook-achtergrond kunt veranderen in een pikzwarte. Sinds eind 2019 test Facebook de donkere modus door ontwikkelaars en bètatesters te vragen het nieuwe ontwerp uit te proberen. Onlangs heeft Facebook echter de donkere modus wereldwijd beschikbaar gemaakt.

Let op: De volgende stappen worden getest met Google Chrome en de nieuwste Edge Browser op basis van chroom en het werkt perfect.

Met de volgende stappen kunt u de donkere modus inschakelen op de Facebook-website.
  1. Ga naar www.Facebook.com om in te loggen op uw Facebook-account.
  2. Rechtsboven bevindt zich een driehoekige uitklapbare aanwijzer die een menu opent. Selecteer het door erop te klikken.
  3. Er verschijnt een menu met al uw pagina's en configuratie-instellingen.
  4. Boven de schakelaar Afmelden is een nieuwe optie met de tekst 'Overschakelen naar nieuwe Facebook'.
  5. Selecteer het door erop te klikken.
  6. Je Facebook-startpagina wordt vernieuwd en laadt een nieuwe, vernieuwde gebruikersinterface.
  7. Het volgende dat u ziet, is een pop-upvenster met informatie over de nieuwe gebruikersinterface. Volgende moet worden geselecteerd.
  8. Het zal u nu vragen om een thema te selecteren. Lichtmodus en Donkere modus zijn de twee alternatieven.
  9. De donkere modus wordt ingeschakeld zodra u deze selecteert.
  10. Je kunt op elk moment terugkeren naar het traditionele Facebook-thema door het te selecteren in het vervolgkeuzemenu rechtsboven en "Overschakelen naar klassiek" Overschakelen naar klassiek Facebook te selecteren. Alle instellingen worden teruggezet naar de standaardinstellingen.
We hebben geprobeerd alle mogelijke snelle en eenvoudige antwoorden op uw vragen op te nemen. U moet de stappen doorlopen. Mocht het lezen en uitvoeren van bovenstaande stappen niet helpen, dan kun je hulp zoeken bij de Facebook bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Hoe tijdelijk vergrendeld Facebook-account te ontgrendelen