Hoe TVTap op Firestick te installeren

Op je Amazon Fire TV Stick kun je gratis naar alle live tv-kanalen van over de hele wereld op TVTap kijken. U moet eerst TVTap op uw Fire Stick installeren. Laten we eens kijken hoe u TVTap op uw Amazon Fire TV Stick kunt installeren.

TVTap is een internet live streaming programma dat je een geweldige kijkervaring geeft van live tv-stations van over de hele wereld waar je anders geen toegang toe zou hebben. Hoewel er veel vergelijkbare apps beschikbaar zijn, is TVTap een van de weinige die consistente prestaties en weergave kan bieden. Je hebt onbeperkte toegang tot meer dan 750 live televisiekanalen. Het is beschikbaar op Android-apparaten en streaming-spelers zoals Amazon Fire TV Stick.

Omdat TVTap niet beschikbaar is in de app store van Firestick, moet je de software sideloaden door een handmatige installatie van programma's van derden te voltooien. Voor apps van onbekende bronnen moet u de beveiligingsoptie inschakelen.

Dus, wat moet je doen om TVTap op je Fire Stick te installeren?

Sta installatie van onbekende bronnen op uw Amazon Fire TV Stick toe om TVTap te installeren.

Selecteer Instellingen linksboven in het menu op je startscherm. Selecteer Mijn Fire TV/Apparaten in het vervolgkeuzemenu en vervolgens Opties voor ontwikkelaars. 'Apps van onbekende bronnen' is standaard uitgeschakeld, dus zet het aan. Om de installatie van applicaties van een derde partij zoals TVTap met succes toe te staan, klikt u op de knop Inschakelen op het volgende scherm. Zorg er ook voor dat de optie USB-foutopsporing is ingeschakeld.

Om TVTap te installeren, kunt u een van de twee programma's gebruiken: Downloader voor Filelinked-toepassingen.

TVTap installeren met Downloader

Door simpelweg op de zoekoptie op het startscherm te klikken en Downloader te zoeken en te installeren, kunt u Downloader zoeken en installeren vanuit de Amazon Store.

Selecteer 'Open' om de Downloader-app te openen en vervolgens 'Toestaan' wanneer u wordt gevraagd naar mediatoegang. Vink het selectievakje 'Javascript inschakelen' aan onder Instellingen. Selecteer nu aan de linkerkant het tabblad Start en klik aan de rechterkant op het URL-tekstveld. Selecteer het vak 'voer een URL in' en voer tvtap.world/download.php in het promptvenster in en klik vervolgens op de knop GO om doorgestuurd te worden naar de browser van de Downloader-app.Scrol omlaag naar het gedeelte FireStick/Android Boxes op de geladen webpagina en klik op de APK-downloadoptie. Wacht tot de app verbinding maakt met de server en begin met het downloaden van TVTapapk voor FireStick. Nadat de download is voltooid, start Downloader automatisch met het installatieproces en wordt u gevraagd op de knop 'Installeren' te klikken.

Afhankelijk van uw internetsnelheid duurt de installatie slechts enkele minuten. Als het klaar is, klik je op Gereed om het venster te sluiten en terug te keren naar de interface van de Downloader-app, waar je kunt dubbelklikken op 'Verwijderen' om het TVTapapk-bestand uit de opslag van je FireStick te verwijderen om ruimte te besparen.

TVTap installeren met Filelinked

In tegenstelling tot Downloader, dat met TVTap op uw FireStick wordt geïnstalleerd, kunt u met Filelinked naast TVTap nog meer programma's installeren. Ga naar de zoekoptie op uw FireStick-startscherm en zoek naar 'Bestand gekoppeld' en klik vervolgens op het downloadpictogram om door te gaan. Start de app nadat het downloaden en installeren is voltooid, voer vervolgens de code 11039868 in en druk op doorgaan.Voer vervolgens 0000 in als pincode. Navigeer naar de optie 'TVtap 2.0 android box/firestick' op je afstandsbediening en kies deze door op de middelste knop op de FireStick-bediening te drukken. Om TVTap te installeren, drukt u op de knop 'Installeren'. Om de TVTap-app te gebruiken, drukt u op Openen nadat de installatie is voltooid.

Hoe krijg ik toegang tot en gebruik ik de TVTap-app?

De app verschijnt na installatie niet op het startscherm van je Firestick. Houd de Home-knop op uw afstandsbediening lang ingedrukt totdat een pop-upvenster wordt weergegeven en klik vervolgens op toepassingen om er vanaf uw startscherm naar toe te gaan. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op de TVTap-knop. Door de app te kiezen en op de menuknop op uw FireStick-afstandsbediening te drukken, kunt u deze toevoegen aan uw startscherm.Klik vervolgens op 'Verplaatsen' in het menu dat in de rechterbenedenhoek verschijnt en sleep tenslotte de TVTap-app naar een van de bovenste 3 rijen.

Hoe gebruik ik de TVTap-app?

Gebruik de knoppen rechts, links, boven en onder op uw FireStick-afstandsbediening om door de app te navigeren en de middelste knop om een kanaal te selecteren. Navigeer naar en kies de knop 'Volledig scherm bekijken' om een zender op volledig scherm te bekijken. Door op het sterpictogram te klikken en de volgende keer dat u naar de zender wilt kijken naar favorieten te bladeren, kunt u er een favoriet van maken.

Samenvattingstabel

Kwestie

Hoe TVTap op FireStick te installeren

Vereisten
Amazon Fire Stick
Amazon-account
Een stabiele internetverbinding
Hoe installeren
Open Amazon Fire TV, ga naar de Amazon Store en zoek en download de Downloader-app. Vink de optie Javascript inschakelen aan in de Downloader-opties, kies vervolgens het tabblad Start en typ tvtap.world/download.php in het URL-tekstvak en klik vervolgens op GO. Klik op de FireStick/Android-boxen apk-knop op de startpagina van de Downloader en wacht op downloaden om te voltooien. Selecteer vervolgens 'Installeren' en vervolgens 'Gereed'. Klik tweemaal op de knop 'Wissen' op het scherm van de Downloader-app om het apk-bestand te verwijderen en ruimte te besparen.

Conclusie

TVTap kan uw FireStick en uw televisie in het algemeen nieuw leven inblazen. Als u de bovengenoemde installatieprocedures volgt, zou u toegang moeten hebben tot honderden gratis live tv-kanalen van over de hele wereld.
Als u bij toeval met een probleem vastloopt terwijl u de bovenstaande stappen uitvoert en hulp nodig hebt bij het oplossen van het probleem, moet u uw tijd niet verspillen en onmiddellijk contact opnemen met het Amazon contact nederland serviceteam. 
Bovendien is het Amazon nummer serviceteam ook 24 * 7 bereikbaar om u ondersteuning te bieden voor elke glitch waarmee u te maken krijgt met Google-services.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?