Hoe Kodi op Firestick te verwijderen: Kodi-add-ons

In de entertainmentsector is media cruciaal. Veel mensen gebruiken media-inhoud om verschillende doelen te bereiken. Muziek, films en andere soorten materiaal kunnen op verschillende platforms worden vereenvoudigd om gebruikers het meeste waar voor hun geld te geven. Producenten en vele andere makers van inhoud willen platforms die hun werk de meeste bekendheid geven. Er zijn veel beschikbare platforms op internet die worden gebruikt om inhoud van verschillende bronnen af te spelen en te streamen. Kodi is een media-afspeelplatform dat door veel gebruikers wereldwijd wordt gebruikt om media-inhoud te streamen. Hoe Kodi op Firestick te verwijderen?

Het Kodi-platform bevat muziek, films, tv-shows, documentaires en meer. Het platform is grotendeels gekoppeld aan Amazon's Firestick. De gebruiker downloadt en installeert het programma om verbinding te maken met veel apparaten. Gebruikers moeten zich regelmatig abonneren op hun accounts om onbeperkt toegang te hebben tot de inhoud van hun keuze.

Voor een optimale productiviteit moet de gebruiker de applicatie op de apparaten installeren. Nieuwe gebruikers kunnen inhoud uploaden naar de site, die vervolgens toegankelijk is voor een groot aantal andere gebruikers. De site heeft miljoenen gebruikers en speelt daarom een belangrijke rol in de entertainmentbusiness. Als het op entertainment aankomt, dienen Kodi en Plex hetzelfde doel.

Gebruikers kunnen de platforms gebruiken om hun doelgroepen op de meest effectieve manier te bereiken. Hoe verwijder ik Kodi van mijn Firestick? De applicatie kan om verschillende redenen gemakkelijk worden verwijderd, zoals upgraden naar een nieuwere versie. Het verwijderen van de applicatie is vaak moeilijk voor gebruikers. De applicatie kan worden verwijderd van de apparaten van de gebruikers. Hierin wordt de meest geschikte informatie gegeven.

HOE KODI TE VERWIJDEREN OP FIRESTICK

Het is van cruciaal belang om de add-ons van Kodi te verwijderen als deze permanent moet worden verwijderd. Deze dragen bij aan het nut van de stick door ruimte vrij te maken.

De add-ons moeten worden verwijderd voordat de toepassing kan worden verwijderd, omdat de knop Verwijderen ze niet zal verwijderen. De add-ons zijn nodig om de gebruiker de best mogelijke ervaring te geven.

Stap 1: Schakel uw Amazon Fire TV in. Om het contextmenu weer te geven, klikt u op de instellingenoptie op de menubalk.

Stap 2: Selecteer de optie Apps en beheer geïnstalleerde applicaties in het vervolgkeuzemenu en er verschijnt een lijst met alternatieven.

Stap 3: Navigeer in de app door de lijst totdat u de Kodi-optie vindt.

Stap 4: Klik op de applicatie om de beschikbare inhoud weer te geven en selecteer de optie die wordt aangegeven door Installatie ongedaan maken.

Stap 5: verwijder alle geboden opties.

Deze methode is eenvoudiger en vormt minder risico op gegevensverlies tijdens het verwijderingsproces. Andere platforms, zoals Addubfire of apps2fire, kunnen worden gebruikt om de software te verwijderen. Volg de onderstaande stappen om de installatie ongedaan te maken met behulp van deze platforms:

Stap 1: Ga naar het instellingenmenu en kies het IP-adres van de Amazon Fire Stick.

Stap 2: Om codering te voorkomen, selecteert u de app-brand en typt u het IP-adres in het open venster.

Stap3: Selecteer de optie om APK te verwijderen door op de Fire TV-stick te klikken. Op het scherm verschijnt de Apk.

Stap 4: Kies tussen Kodi en Plex. Vul de naam in en selecteer onderaan de optie om toe te passen.

Stap 5: Klik op de optie Verwijderen om de applicatie van de fire stick te verwijderen.

HOE KODI ADDONS TE VERWIJDEREN

De add-ons voor de applicaties nemen veel ruimte in beslag en moeten bij het de-installeren worden verwijderd.

Stap 1: Om toegang te krijgen tot de hoofdmap, gaat u naar het Kodi-hoofdmenu en selecteert u Add-ons.

Stap 2: Om toegang te krijgen tot de add-ons, gaat u naar het hoofdmenu en selecteert u Toevoegen aan browser.

Stap 3: Selecteer de optie voor mijn add-on die wordt aangegeven.\

Stap 4: Selecteer video-add-ons

Stap 5: Selecteer de add-ons die u wilt verwijderen en druk op de menuknop op de afstandsbediening van de controller.

Selecteer de aangegeven optie Ja en de verwijdering is voltooid.

HOE EXODUS REDUX OP KODI TE INSTALLEREN:

Wanneer een gebruiker een applicatie op zijn Firestick wil installeren, is de onderstaande procedure de beste optie. De installatiemethode is eenvoudig nadat de applicatie is verwijderd. De Exodus Redux add-on is een van de meest gebruikte add-ons. De procedure kan de gebruiker helpen met andere add-ons die de gebruiker nodig heeft.

Stap 1: Ga vanuit het Kodi-startscherm naar Instellingen en selecteer Systeeminstelling.

Stap 2: Selecteer in de linkerzijbalk de optie Add-ons in de lijst met mogelijkheden. Schakel Bronnen aan de rechterkant van hetzelfde venster in.

Stap 3: Wanneer de open add-ons en enter-optie wordt weergegeven, selecteert u deze. Wanneer u de keuze selecteert, verschijnt er een menu.

Stap 4: Keer terug naar het Kodi-startscherm en kies Instellingen in het vervolgkeuzemenu.

Stap 5: Selecteer Bestandsbeheer in de bovenste rij met opties. Wanneer u de keuze selecteert, verschijnt er een menu.

Om respiratoire te installeren, ga naar Adds en klik op de knop respiratoire installeren. Het scherm toont een lijst met beschikbare add-ons. Selecteer Exodus in het vervolgkeuzemenu en klik op OK. Om nieuwe functies aan het Kodi-programma toe te voegen, kan men de meest geschikte add-ons kiezen.

De gebruikers kunnen de installatie aanpassen aan hun voorkeuren en ook zo goed mogelijk aansluiten bij hun smaak en voorkeuren.

AFSLUITEN

Omdat Kodi een van de meest gebruikte mediaplatforms is, is het van cruciaal belang om te weten hoe u het op de juiste manier kunt gebruiken. De gebruiker moet de inhoud op de meest gemakkelijke manier kunnen verkrijgen.

Kodi kan om verschillende redenen worden verwijderd, waaronder het opnieuw installeren van nieuwere versies. De applicatie kan worden verwijderd om meer ruimte op de harde schijf of het gebruikte apparaat te creëren.

Tijdens de procedure kunnen gebruikers alle add-ons verwijderen die niet geschikt zijn voor gebruik. Wanneer de Firestick is geladen met veel gegevens, kan het lang duren voordat het apparaat is geladen. De methoden die hier worden beschreven, zijn het meest effectief voor het verwijderen van Kodi van een Firestick. Als u iets verkeerd vindt, kunt u gerust contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam Bellen Amazon Nederland dat beschikbaar is om u te helpen wanneer het u uitkomt. De gebruiker kan de techniek kiezen die voor hem het handigst is.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Hoe tijdelijk vergrendeld Facebook-account te ontgrendelen