Hoe Alexa met de iPhone te verbinden zonder wifi

 Alexa is door Amazon gemaakt als een technologisch apparaat met AI-ondersteuning om als virtuele assistent voor je slimme apparaten te dienen. Bovendien biedt Alexa je veel gemak omdat je hem kunt verbinden met je iPhone en andere mobiele apparaten, zelfs als je geen toegang hebt tot wifi.

Net als elke andere technologische apparatuur, is de Alexa Amazon Echo-luidspreker gevoelig voor enkele verbindings- en reactieproblemen. Je zou zelfs kunnen ontdekken dat je Alexa niet met je iPhone kunt verbinden als je geen sterke en consistente internetverbinding hebt. Wanneer we met deze situatie worden geconfronteerd, is de echte vraag of Alexa kan worden verbonden met je iPhone zonder wifi te gebruiken. Het goede nieuws is dat je niet de enige bent.

Je kunt de Amazon Alexa Echo-speaker op twee manieren verbinden met je iPhone zonder wifi te gebruiken. Het gebruik van een mobiele hotspot of Bluetooth zijn hier voorbeelden van. Deze alternatieve methoden om Alexa aan je iPhone te koppelen zijn eenvoudig te gebruiken en vereisen geen extra apparaten of expertise.

Hoe Amazon Alexa werkt en communiceert met de slimme apparaten in je huis

Wanneer u Alexa gebruikt, is een van de meest cruciale dingen om te overwegen uw wifi-verbinding. Als je wifi-verbinding niet werkt, kun je je telefoon als hotspot gebruiken of Alexa via Bluetooth met je telefoon verbinden. Je kunt Amazon Alexa gebruiken zodra je een veilige wifi- of Bluetooth-verbinding tot stand hebt gebracht tussen je slimme apparaten en Alexa. Je kunt Alexa bedienen met je stem.
Het eerste dat u moet weten over het verbinden van uw slimme apparaten met Amazon Alexa, is dat het alleen werkt met apparaten die ermee compatibel zijn. Anders wordt het volkomen onbruikbaar.

Wanneer u gesproken instructies gebruikt, tikt u op het microfoongedeelte op uw smartapparaat of afstandsbediening en spreekt u er rechtstreeks in. Je voor Alexa geschikte slimme gadget zal op je commando reageren zodra je dit hebt gedaan. Zorg er bij gebruik van de Alexa-app voor dat je microfoon is uitgeschakeld en dat je app open is, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de bedieningselementen van je smart-apparaat.Nadat je bent ingelogd in de app, ben je vrij om te kiezen wat je wilt dat Alexa voor je apparaat doet.
Wanneer je Alexa opdracht geeft iets uit te voeren of haar een vraag stelt, beginnen je slimme gadgets je instructie onmiddellijk in tekst te vertalen. Daarna wordt de tekst door het geheugen gehaald om een correct antwoord te garanderen.

Reden waarom Alexa niet kan werken zonder wifi

Amazon's Alexa is een van de vele technische apparaten die zijn gebouwd om specifieke functies uitsluitend via wifi uit te voeren. Het wordt erg moeilijk om een van die programma's en functionaliteiten te verbinden zonder een stabiele wifi-verbinding. Volg deze stappen om het meeste uit je nieuwe Amazon Alexa te halen.Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat uw apparaten verbinding kunnen maken met een mobiele hotspot of een veilige Bluetooth-verbinding tot stand kunnen brengen. Zeker als je wifi-verbinding niet goed werkt.

Alexa verbinden met je iPhone zonder wifi

Je kunt de Amazon Alexa op twee verschillende manieren aan je iPhone koppelen. Dit kan via een mobiele hotspot of Bluetooth.

Amazon Alexa verbinden met je iPhone via een mobiele hotspot

Om je Amazon Alexa goed te laten werken, heb je alleen een werkende internetverbinding nodig. Het mooie van het gebruik van een mobiele hotspot is dat je altijd een betrouwbare verbinding tot stand kunt brengen. Om te beginnen, schakel je de mobiele hotspot van je iPhone in en maak je deze vindbaar terwijl je het wachtwoord en de gebruikersnaam opschrijft. Nadat je dit hebt gedaan, moet je je Amazon-inloggegevens invoeren en inloggen, en vervolgens op de knop Aan de slag klikken.

Selecteer daarna de naam die is gekoppeld aan uw Amazon-account in de lijst die verschijnt en kies vervolgens uw netwerkoptie. Nadat het met succes is gekoppeld, zou je je Amazon Alexa moeten kunnen gebruiken om elke gewenste audio-inhoud te streamen. Bovendien geeft het tot stand brengen van een beveiligde verbinding u toegang tot alle extra functies en services.

Amazon Alexa verbinden met je iPhone via Bluetooth

Je vraagt ​​je misschien af ​​of Alexa kan functioneren als een Bluetooth-luidspreker. U kunt dit in feite doen. Wanneer Wi-Fi niet beschikbaar is, is Bluetooth een andere optie om verbinding te maken. Het enige dat u nu hoeft te doen, is ervoor zorgen dat u een internetverbinding heeft terwijl u uw apparaten koppelt. Dus als je naar het buitenland reist, denk er dan eens over na om een plek of locatie te vinden waar je gebruik kunt maken van openbare wifi.

Bovendien moet u bij het kiezen van welk wifi-netwerk u wilt gebruiken, controleren of al uw privé- en persoonlijke gegevens absoluut veilig worden bewaard. Het is ook vermeldenswaard dat u uw telefoon tijdens deze procedure als hotspot kunt gebruiken. Zodra de verbinding met uw iPhone tot stand is gebracht, kunt u uw iPhone koppelen aan uw Amazon Alexa.

Open hiervoor de Alexa-app op je iPhone, tik op in het menu en kies vervolgens de optie 'Instellingen'. De volgende stap is het selecteren van het apparaat dat u wilt koppelen en vervolgens de Bluetooth-optie. Tik vervolgens op de koppeloptie nadat u een apparaat in de lijst hebt geselecteerd.

Je kunt je Amazon Alexa als tweede luidspreker gaan gebruiken zodra je Alexa eindelijk met je iPhone is gekoppeld. Hierdoor kunt u met gemak podcasts, muziek en andere audio-inhoud die u op uw iPhone hebt opgeslagen, streamen.

Helaas, als je geen toegang hebt tot wifi, kun je mogelijk niet profiteren van alle functies en services van Amazon Alexa.

Een overzichtstabel van de vereisten voor het gebruik van Alexa en zijn alternatief

Taak                 Hoe Alexa iPhone te verbinden zonder wifi      
Wat nodig is    Een sterke, stabiele en veilige internetverbinding           
Oplossing        Maak verbinding via Bluetooth of via uw mobiele hotspot     

Conclusie

Omdat het beide netwerkapparaten zijn, zijn de Amazon Alexa en je iPhone beide gevoelig voor communicatie- en verbindingsproblemen. Als gevolg hiervan moet u uzelf actief onderwijzen met verschillende connectiviteitskeuzes die de dag kunnen redden als een optie niet goed lijkt te werken.

Tot slot, hoewel bovenstaande de snelste manier is om hulp te krijgen, hebben we ook een lijst samengesteld met het Amazon nummer van ons ondersteuningsteam op onze website.
Amazon Contact persoon als u contact met ons wilt opnemen, verbinding wilt maken of gewoon iets wilt delen met betrekking tot dit probleem.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?