Een muis gebruiken met een Amazon Fire Stick als de afstandsbediening niet werkt

Amazon Fire Sticks zijn uitstekende apparaten voor thuisentertainment en een van de beste manieren om streaming films en tv-programma's op je tv te bekijken. Het apparaat concurreert met Roku en Chromecast op het gebied van prijsstelling, maar zijn functieset maakt het de beste van de drie.

Gebruikers gebruiken waarschijnlijk de mogelijkheid om programma's te sideloaden het meest van alle mogelijkheden. Dit betekent dat u elk programma uit de Google Play Store kunt downloaden, zelfs als het niet toegankelijk is in de lokale app store van uw apparaat.

Het probleem met het sideloaden van apps is dat veel ervan niet zijn aangepast voor gebruik op een televisie. Als gevolg hiervan zijn voor het navigeren nog steeds vingertikken nodig; u kunt zich niet verplaatsen met de afstandsbediening van uw apparaat. De oplossing is het inschakelen van een muisaanwijzer.

Een muis gebruiken met een Amazon Fire Stick

Je moet een programma van derden installeren om een muisaanwijzer op je Fire Stick te activeren:

  1. Ga naar Instellingen > Apparaat > Opties voor ontwikkelaars > ADB-foutopsporing om ADB-foutopsporing in te schakelen.
  2. Klik nogmaals op Instellingen > Apparaat > Opties voor ontwikkelaars om apps van onbekende bronnen toe te staan.
  3. Haal de Downloader-app uit de app store.
  4. Activeer de Downloader Zorg ervoor dat het selectievakje voor JavaScript inschakelen is aangevinkt in Instellingen > JavaScript inschakelen.
  5. Typ http://tinyurl.com/firetvmouse in het startscherm van de downloader.
  6. Wanneer het downloaden is voltooid, selecteert u Installeren.

Je Amazon Fire-stick heeft nu een permanent geïnstalleerde muisaanwijzer. Dubbeltik op de afspeelknop op uw afstandsbediening om de aanwijzer in en uit te schakelen. Houd er rekening mee dat u de muis alleen in apps kunt gebruiken en niet op het startscherm van uw apparaat.

We hebben aanvullende externe Fire Stick-apps onderzocht als u op zoek bent naar iets anders.
Raadpleeg voor meer informatie over het aanpassen van uw apparaat onze complete handleiding voor het instellen van uw Amazon Fire Stick.

Ons Calling Amazon contact Nederland-team is 24/7 per dag bereikbaar om je te helpen bij eventuele problemen die je tegenkomt in de omgang met Amazon. Alle leden zijn gecertificeerd en hebben veel expertise. Vraag ze alsjeblieft alles.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?