Een game-avond organiseren met Amazon Echo-knoppen

 De Echo Buttons van Amazon zijn een leuke manier om thuis games te spelen. zodat je een nerdy game-avond kunt houden in de privacy van je eigen huis (of ergens anders).

De meeste Amazon Echo-apparaten zijn compatibel met Echo-knoppen, die volledig draadloos zijn en eenvoudig in te stellen en te bedienen. Dus alles wat je nu hoeft te doen is een paar spelletjes spelen.

In dit artikel gaan we dieper in op de Echo-knoppen en leggen we uit wat ze zijn, wat je nodig hebt om ze te gaan gebruiken en welke games het waard zijn om te spelen!

Het feit dat de Echo-knoppen van Amazon eruit zien alsof ze zo uit een tv-quizshow komen, zou geen verrassing moeten zijn. Een zwarte schaal maakt plaats voor een helder licht en knopgedeelte, dat iets kleiner is dan een standaard onderzetter. Afhankelijk van het spel dat je speelt, kan het lampje op de knop van kleur veranderen.

Aan de onderkant van de Button bevindt zich een batterijcompartiment. Elke knop wordt geleverd met twee AAA-batterijen van Amazon. Met een compatibele Echo kunt u maximaal vier knoppen synchroniseren.

Je moet de batterijen installeren nadat je elke knop hebt uitgepakt. Het is vermeldenswaard dat voor het losschroeven van het deksel een kleine kruiskopschroevendraaier nodig is.

De knop moet oplichten nadat u het batterijklepje hebt teruggeplaatst. Zeg gewoon "Alexa, koppel mijn Echo-knop" om hem te verbinden met je Amazon Echo.

Dat is alles wat er is als het gaat om het configureren van uw Echo-knoppen. En nu ben je klaar om je Echo-knoppen te gaan gebruiken om games te spelen. Welke games daarentegen moet je spelen met je Echo Buttons?

Leuke Amazon Echo Button-spellen om te spelen

Het is tijd om te spelen nu je je Echo-knoppen hebt ingesteld. Hier zijn een aantal fantastische spellen die je absoluut moet spelen. Je kunt hier een volledige lijst met games zien die met de Echo-knoppen werken.

Zeg gewoon "Alexa, activeer [vaardigheidsnaam]" om elk spel te starten, ook wel een vaardigheid genoemd. De games zijn ook toegankelijk via de Amazon Echo-app voor iOS en Android, evenals online

1. Triviale achtervolging Tik

"Alexa, start Trivial Pursuit Tap", zeg gewoon.

Trivial Pursuit Tap, exclusief ontworpen voor gebruik met de Echo Buttons, brengt het populaire gezinsvriendelijke bordspel naar de digitale dag. Dit kleurrijke trivia-spel kan met twee tot vier personen worden gespeeld. "Alexa, start Trivial Pursuit Tap", zeg gewoon.

Alexa zal beginnen door alle spelers een trivia-vraag te stellen uit een van de zes categorieën. Als een persoon de eerste vraag correct beantwoordt, gaat hij door naar de volgende categorie. Als je een fout antwoord geeft, wordt het spel voor de hele groep gereset. Het spel wordt gewonnen door de eerste persoon die een vraag uit elke categorie goed heeft beantwoord, evenals een bonusvraag.

Als je een apparaat met touchscreen hebt --- de Echo Show --- zie je ook een visuele weergave van hoe iedereen op weg is naar een overwinning.

2. Honkbaltrivia met volledige telling met Buster Posey

Zeg gewoon "Alexa, speel Full Count Trivia."
Het is tijd om het veld op te gaan en je honkbalexpertise op de proef te stellen.

Buster Posey van de San Francisco Giants zal een tot vier deelnemers ontvangen in een trivia-wedstrijd in Full Count Baseball Trivia met Buster Posey. Het verrassend uitgebreide spel bevat zes vragen per dag en omvat alles van het huidige spel tot het begin van honkbal, en alles daartussenin.

Als je geen fan bent van honkbal, biedt vaardigheidsontwikkelaar Ground Control ook vergelijkbare vaardigheden voor zowel voetbal als basketbal --- Fourth Down Trivia met Philips Rivers en Buzzer Beater Basketball Trivia met Karl-Anthony Towns.

3. Knip die draad niet door!

Zeg gewoon "Alexa, speel Don't Cut That Wire."
De Echo Buttons zijn ook de ster i Knip die draad niet door! Overal kunnen één tot vier spelers het spel spelen, maar je hebt minimaal twee Echo-knoppen nodig.

Alexa geeft een kleurenpatroon weer op je knoppen. Dan moet iedereen samenwerken om het patroon en de kleur van de knoppen te dupliceren, zodat de bom op de juiste manier onschadelijk kan worden gemaakt. Alexa maakt veel grappen in dit spel, en je zult ongetwijfeld grinniken als ze dingen zegt als "Ik hoop dat je dit goed begrijpt, ik heb een date vanavond", waardoor je moet giechelen.

4. Partijfout

Zeg gewoon "Alexa, start Party Foul."
Met Party Foul kun je zien hoe goed je je vrienden en familie kent.

Eén speler begint het spel op de hotseat voor twee tot vier spelers. Ze zullen op een specifiek verzoek moeten reageren met een ja of nee. U kunt dit doen door roze te selecteren voor ja en geel voor nee. Alle anderen zullen proberen te raden hoe de persoon in de hotseat zal reageren door hun Button te verbergen. Het kokende water wordt nog heter zodra Alexa de resultaten aan iedereen bekendmaakt.
De vragen zorgen voor een leuke balans tussen overdreven onthullend en enigszins gênant.

5. Hanagram

Zeg gewoon "Alexa, open Hanagram."
Hanagram is een leuk woordspel en quiz-mashup die gespeeld kan worden door twee tot vier spelers. Alexa leest een opeenvolging van letterhints voor en de eerste persoon die inzoomt en het juiste woord raadt, krijgt een punt. Het spel wordt gewonnen door de eerste persoon die drie punten bereikt.

Alexa zal je helpen door je te vertellen hoeveel letters er in het woord zitten en je een breed idee te geven van wat het is. Een kleur is bijvoorbeeld een woord van zeven letters. U kunt ook pen en papier meenemen om te helpen bij het proces.

6. Spoedorder

Zeg gewoon "Alexa, speel Rush Order."

Hoewel Rush Order door maximaal vier Echo Button-gebruikers tegelijk kan worden gespeeld, is het nog steeds erg leuk om alleen te spelen.

Je wordt uitgedaagd om smoothies te maken met verschillende ingrediënten om te zien hoe snel je op de knop kunt drukken. De kleur van de Echo-knop zal snel veranderen om dat ingrediënt aan te geven. Groen staat bijvoorbeeld voor selderij, terwijl geel voor een banaan.

Je moet de juiste kleuren raken om door te gaan naar de volgende ronde. En het is geen verrassing dat elke volgende ronde de snelheid opvoert. Het is een leuk spel waar je adrenaline van gaat stromen.

7. Versla de intro

"Alexa, open Beat the Intro", is alles wat je te zeggen hebt.

Beat the Intro stelt je muzikale kennis op de proef. Je kunt winnen door simpelweg de eerste persoon te zijn die de titel van het nummer en de artiest correct raadt. Om spelers in staat te stellen hun gok te doen, kunnen twee tot vier Echo-knoppen worden gebruikt.

Je kunt twee pakketten gratis spelen, een met de hits van vandaag en de andere met de beste nummers aller tijden. Als je nog meer plezier wilt hebben, kun je je abonneren op de Beat the Intro-service, die je toegang geeft tot duizenden nummers uit elk denkbaar genre en elke denkbare periode.

8. Pixelplezier

"Alexa, open Pixel Fun", is alles wat je te zeggen hebt.

Pixel Fun voegt een duidelijk esthetisch element toe aan de gameplay. Twee tot vier spelers kunnen vechten met behulp van Echo-knoppen op elk Amazon Echo-apparaat met een scherm. Gamers zullen proberen te achterhalen welk beeld er op het scherm staat. Het beeld verandert in de loop van de tijd en wordt steeds duidelijker in drie verschillende modi.

Als je het spel leuk vindt, kun je drie extra sets apart kopen.
Meer dan 50 steden van over de hele wereld zijn opgenomen in de stadscollectie. Er zijn nog eens 90 gepixelde dieren in de dierencollectie. Een unieke close-upcollectie bevat meer dan 60 verschillende patronen die in de loop van de tijd uitzoomen.

9. Bandit-knoppen

Zeg gewoon: "Alexa, start Bandit Buttons."

Bandit Buttons is een luchtige kijk op een vechtpartij in het Wilde Westen. De game heeft twee spelmodi en vereist twee tot vier Echo-knoppen. Twee tot vier spelers zijn nodig voor een snelle trekking, terwijl drie of vier spelers nodig zijn voor de laatste speler die staat. Je kunt in beide modi de moeilijkheidsgraad en de speelduur kiezen, wat een geweldig extraatje is.

Punten worden op een eenvoudige manier toegekend. Om een punt te verdienen, hoeft u alleen maar de eerste te zijn die op uw knop drukt als alle knoppen dezelfde kleur hebben. Zorg ervoor dat u niet op een van de rode knoppen drukt. De winnaar is de persoon die de meeste punten scoort.

Klaar, klaar, spel met echo-knoppen!

Echo Buttons kunnen elke game-avond spannender maken, of je nu in de stemming bent voor wat competitieve trivia met vrienden of een rustige nacht van game-plezier met het gezin.

Je hoeft echter geen Echo Buttons te bezitten om plezier te hebben met Alexa. Dus hier zijn enkele leuke games om te spelen op een Amazon Echo.

Talloze uitdagingen en oplossingen om de Amazon Fire TV Stick Remote te koppelen, zijn hierboven te zien. Je hebt op elk moment en vanaf elke locatie toegang tot het team om je uitdagingen op te lossen. Bel het Bellen Amazon klantenservice hulplijnnummer om contact op te nemen met het personeel.

U kunt ons ook bezoeken op Amazon contact om een snelle interventie te verkrijgen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?