8 Amazon Alexa-vaardigheden om je creatieve sappen weer te laten stromen

Als je een Amazon Echo bezit, heb je deze waarschijnlijk gebruikt om je te helpen met een routinematige activiteit in huis.

Uw Echo-apparaten kunnen daarentegen veel meer voor uw artistieke routine bieden dan weerupdates en wekkers voor creatievelingen.

We hebben een lijst opgesteld met gratis Amazon Alexa-vaardigheden, variërend van creatieve schrijfopdrachten tot inventieve meditaties, die je kunnen helpen je innerlijke kunstenaar, ontwerper of uitvinder aan te boren en eventuele creatieve blokkades die je ervaart te doorbreken.

Hoe Alexa Skills te installeren

Je kunt de meeste van deze vaardigheden installeren door Alexa te vragen de vaardigheid op naam te openen of door op de knop Inschakelen naast de vaardighedenpagina in de Alexa-app voor Android of iOS te klikken. Andere Alexa-vaardigheden gebruiken de Flash Briefing-functie; je kunt ze toevoegen aan je Flash Briefing door naar de vaardigheid te zoeken in de Alexa-app en de schakelaar naast de vaardigheidsnaam te kiezen.

1. Digiday TLDR

Digiday staat bij creatievelingen bekend als een go-to-bron voor branche-updates en digitaal marketingnieuws. Met de Digiday TLDR-vaardigheid kun je nu alle topverhalen van Digiday voorlezen terwijl je 's ochtends van je koffie nipt, evenals nieuws van zijn zustersites Glossy (over mode en luxe) en Tradestreaming (over fintech).
Voeg eenvoudig Digiday toe aan uw Flash Briefing - uw dagelijkse overzicht van nieuws dat door Alexa wordt gelezen. U kunt zelfs uw Flash Briefing opnieuw ordenen, zodat Digiday als eerste wordt gelezen.

2. TED-talks

Luisteren naar andere creatievelingen die uitblonken in hun projecten of wereldberoemde sprekers die een frisse kijk op interessante kwesties bieden, is een van de beste manieren om gemotiveerd te raken. TED (Technology, Entertainment, and Design) is een enorm populaire wereldwijde conferentiereeks die mensen aanmoedigt om TED Talks te geven over 'ideeën die het waard zijn om te verspreiden'. Terwijl je waarschijnlijk een TED-talk op YouTube hebt bekeken, kun je er nu naar luisteren terwijl je aan projecten multitaskt of je dag plant.

Je kunt Alexa vragen om de meest recente TED-talk te spelen, een willekeurige TED-talk voor inspiratie, of met de TED Talks naar specifieke lezingen zoeken op onderwerp of sprekernaam. Begin met de beste creatieve TED-toespraken zoals "Your Elusive Creative Genius" van schrijver Elizabeth Gilbert of "Tales of Creativity and Play" van IDEO-ontwerper Tim Brown. Met deze Alexa-vaardigheid kun je momenteel geen gesprekken pauzeren en hervatten, dus je moet elk gesprek in één keer afmaken.

3. Creatieve coach

Creative Coach, een minder bekende vaardigheid, verandert Alexa in een on-demand creatieve tutor, die je elke dag een nieuwe artistieke prompt geeft bij creatief denken, schilderen, schrijven of ontwerpen. Je kunt Alexa vragen om een schrijfopdracht van Creative Coach te krijgen of om Creative Coach te vertellen dat je een tekenoefening nodig hebt door te zeggen: "Alexa, vraag een tekenopdracht aan bij Creative Coach." Als alternatief kunt u de besluitvorming delegeren aan Creative Coach om te bepalen welk type prompt u ontvangt.

4. Alfagolven

Tijd die wordt doorgebracht met ontspannen is net zo cruciaal als de tijd die wordt besteed aan werken als het gaat om creativiteit. U kunt uw vrije tijd echter gebruiken om zo creatief mogelijk te zijn. Betreed Alpha Waves, een techniek die gebruikmaakt van geluidstherapie om je geest te helpen ontspannen en zijn creatieve potentieel aan te boren.

Menselijke hersenen bestaan uit miljoenen verschillende neuronen die met elkaar communiceren door elektrische berichten af te vuren. Hersengolven worden gecreëerd wanneer deze signalen synchroniseren en kunnen worden gedetecteerd met neurologische instrumenten zoals EEG's. Verschillende bandbreedtes van hersengolven worden geassocieerd met verschillende componenten van het menselijk bewustzijn. Wanneer je dagdroomt, mediteert of in een staat van bewustzijn bent, produceren je hersenen alfagolven (8-12 Hz). Volgens onderzoek zijn verhoogde alfagolven in verband gebracht met minder depressieve symptomen en verbeterd creatief denken.

Bepaalde laagfrequente geluidspatronen kunnen je geest helpen om in een staat van ontspanning en creativiteit te komen door alfagolven te induceren. Alpha Waves, gemaakt door geluidsexperts die voorheen voor de Blue Man Group en Cirque du Soleil werkten, stimuleert alfagolven met krachtige audiotechnologie en isochrone tonen. Gebruikers kunnen commando's gebruiken zoals "pauzeren", "hervatten" en "opnieuw beginnen". Verschillende gebruikers melden ook dat de Alpha Waves-vaardigheid hen ook helpt in slaap te vallen.

5. Deepak Chopra

Veel creatievelingen krijgen hun diepste lessen van spirituele en emotionele leiders, en niet alle creatieve mentoren hoeven ontwerpers, auteurs of schilders te zijn. Deepak Chopra is een Indiaas-Amerikaanse auteur en motiverende spreker die mensen over de hele wereld heeft geholpen nieuwe creatieve mogelijkheden te ontdekken.

Alexa-gebruikers kunnen nu een beetje Deepak in hun dagelijkse routine opnemen. Gebruikers die de Deepak Chopra-vaardigheid aan hun Flash Briefing toevoegen, ontvangen een dagelijkse reflectie van Chopra om hen te helpen nadenken, mediteren en zelfzorgtechnieken in hun dagelijks leven opnemen. Creatievelingen die voor hun mentale, emotionele en spirituele gezondheid zorgen, hebben volgens Chopra meer kans van slagen.

6. Aanwijzingen schrijven

Creatievelingen, vooral degenen die afhankelijk zijn van hun baan om hun brood te verdienen, hebben soms een extra duwtje in de rug nodig om hun taak op tijd af te ronden. In slechts 90 dagen kunnen schrijvers leren hoe ze hun eerste boek kunnen ontwikkelen, promoten en publiceren met de hulp van Self Publishing School, een succesvol online onderwijsbedrijf.

Om alle auteurs te helpen bij het nemen van de eerste stappen naar het produceren van hun eigen boek, heeft Self Publishing School de vaardigheid Writing Prompts ontwikkeld, die gebruikers een oneindige hoeveelheid door experts gemaakte prompts biedt om ze op weg te helpen. Om twee nieuwe schrijfprompts voor vandaag te horen, zeg je gewoon: "Alexa, open writing prompts." Als geen van deze opties u aanspreekt, kunt u vragen blijven stellen totdat u er een vindt die aan uw behoeften voldoet.

7. Hersentraining

Herkenning, focus, verwerkingssnelheid en herinnering zijn allemaal kritische cognitieve kwaliteiten voor creativiteit. Met Brain Workout kunt u uw cognitieve talenten trainen en ontwikkelen. De Brain Workout-vaardigheid leidt u door een reeks vermakelijke activiteiten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Elke training bevat zes vragen op basis van neurologische onderzoeken die een specifiek gebied van cognitief functioneren behandelen: concentratie, focus, geheugen, verwerkingssnelheid en wiskunde.

Uw resultaten worden na elke oefening bijgehouden en programma's worden op u afgestemd op basis van uw eerdere resultaten, en worden geleidelijk moeilijker om u uitgedaagd te houden. Gebruikers die Brain Workout minstens drie keer per week gebruiken, melden een verbeterde mentale scherpte en meer zelfvertrouwen.

8. Merriam Webster Woord van de dag

Uw resultaten worden na elke oefening bijgehouden en programma's worden op u afgestemd op basis van uw eerdere resultaten, en worden geleidelijk moeilijker om u uitgedaagd te houden. Gebruikers die Brain Workout minstens drie keer per week gebruiken, melden een verbeterde mentale scherpte en meer zelfvertrouwen.

Elke dag, na het horen van uw reguliere nieuws, zal Merriam-Webster u voorzien van een nieuw woord. Dit talent omvat niet alleen de uitspraak en definitie van het woord, maar ook de geschiedenis en een paar interessante feiten. Je hoort het woord misschien ook in een passage uit populaire fictie of het nieuws. Deze vaardigheid bevat geen visuele component voor Echo Show-afwijkingen, wat een nadeel is voor visuele leerlingen.

Wees creatief met Alexa-vaardigheden

Met deze vaardigheden kun je aan je dagelijkse dosis inspiratie voldoen, wat je zal helpen je volgende creatieve blokkade te overwinnen en vooruitgang te boeken in je artistieke, literaire of ontwerppraktijk. Wie wist dat Alexa zo behulpzaam kon zijn?

Als je een Amazon Echo-liefhebber bent, is er een hele wereld aan gratis Alexa-vaardigheden om uit te proberen, naast deze geweldige talenten voor creatieve gebruikers.

Als je nog steeds problemen of vragen hebt, bel dan het gratis nummer van de Bellen Amazon klantenservice; het team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.
Je kunt ook contact met ons opnemen via het Amazon contact serviceteam, die je graag willen helpen en wachten om van je te horen als je problemen hebt.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?