8 Alexa-vaardigheden om angst te bestrijden en stress te verminderen

Het dagelijks leven van veel mensen wordt overspoeld door stress en angst. Helaas zullen de meeste mensen ermee moeten leren leven omdat er geen gemakkelijke manier is om ze te vermijden. Echter, alleen omdat er geen one-size-fits-all remedie is voor deze alomtegenwoordige geestelijke gezondheidsproblemen, betekent niet dat er geen strategieën zijn om de intensiteit ervan te verminderen.

Als het gaat om het omgaan met angst en stress, zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder Alexa. De onderstaande Alexa-vaardigheden kunnen de negatieve effecten van stress en angst tot op zekere hoogte helpen verminderen.

1. Rustig nu

Zeg "Alexa, open Calm Now."

Zelfs als het een leuke emotie is, kan het overweldigend zijn om ermee overspoeld te worden. Het kan ook ronduit verschrikkelijk zijn als het niet positief is. Calm Now is een nuttige vaardigheid om te hebben als we ons ongelukkig, boos, angstig, gestrest of al het bovenstaande voelen. Het helpt je om jezelf te kalmeren door je door verschillende strategieën te leiden, zoals tot tien tellen, diep ademhalen en zelfs je benen of armen schudden alsof er iets over je heen kruipt. Dat lijkt misschien gek, maar het helpt wel.
Hoewel de vaardigheid in eerste instantie bedoeld was voor kinderen om te gebruiken, moet u deze niet onderschatten. Het kan ook volwassenen helpen.

2. Blijf kalm

Zeg 'Alexa, open Keep Calm'.

De Keep Calm-vaardigheid is vergelijkbaar met Calm Now, hoewel deze meer gericht is op volwassenen. Het doel is om u te helpen uzelf te helpen door u een verscheidenheid aan ontspannende oefeningen aan te bieden om te proberen.

Als je moet ontspannen, biedt de vaardigheid vier verschillende benaderingen om uit te kiezen. Er zijn ademhalingsoefeningen en rekoefeningen, evenals mantra's en positieve affirmaties, hier te vinden. Wees niet bang om een van deze te proberen waarvan je denkt dat het je het beste zal helpen in je huidige scenario.

3. Relax Me - Progressieve spierontspanning

Zeg 'Lanceer Relax Me'.

Emoties hebben een impact op ons op meer dan alleen een mentaal niveau. Ze manifesteren zich vaak ook fysiek. Het kan van alles zijn: hyperventilatie, een bonzend hart, krampen of krampen, of migraine. De manier waarop het zich manifesteert, wordt bepaald door de persoon en de emotie die ze op dat moment ervaren. Wanneer een sensatie zo krachtig wordt dat deze fysiek naar boven komt, kan een vaardigheid als Relax Me helpen.

Het vermogen kan u helpen uw geest te kalmeren en uw lichaam te ontspannen. Het biedt een progressieve spierontspanningstraining van vijftien minuten waarin het je door de bewegingen leidt. Zelfs als Alexa op dat moment niet beschikbaar is, kan wat het leert overal en op elk moment worden gebruikt. Wanneer je een paniek- of angstaanval voelt opkomen of stress zo hoog wordt dat je het niet aankunt, ga dan naar Relax Me - Progressive Muscle Relaxation, en doe je best om inderdaad te ontspannen.

4. Vierkante ademhaling

Zeg "Alexa, start Square Breathing."

Het vermogen kan u helpen uw geest te kalmeren en uw lichaam te ontspannen. Het biedt een progressieve spierontspanningstraining van vijftien minuten waarin het je door de bewegingen leidt. Zelfs als Alexa op dat moment niet beschikbaar is, kan wat het leert overal en op elk moment worden gebruikt. Telkens wanneer u een paniek- of angstaanval voelt opkomen, of wanneer stress te veel wordt om aan te kunnen,

De vaardigheid Square Breathing leert je hoe je je ademhaling kunt verbeteren en tegelijkertijd de effecten van stress en angst kunt bestrijden. Het helpt je de controle over je ademhaling terug te krijgen door je in gelijke mate door de vier zijden van het ademhalingsvierkant te leiden - inademen, vasthouden, uitademen en vasthouden. Het telt met je mee terwijl je ademt, je aandacht afleidt van de bron van de overweldigende emotie en je uiteindelijk helpt te kalmeren.

5. Anti-angst

Zeg "Alexa, open Anti-Angst."

Als je overbelast bent met zorgen of gewoon nerveus bent, kunnen woorden van troost en steun vaak een grote impact hebben. Een paar vriendelijke woorden kunnen soms al genoeg zijn om te ontspannen. Wanneer je ze nodig hebt, doet de vaardigheid Anti-Angst zijn best om ze te bieden. U kunt luisteren naar de bemoedigende uitspraken en uitspraken van de expertise.

We zijn vaak het slachtoffer van onze eigen ideeën, daarom helpt het om woorden van inspiratie en aanmoediging te horen die rechtstreeks in tegenspraak zijn met wat we denken, om de hardheid van de ervaring te verminderen. Geef de troostende woorden van Anti-calming Anxiety een kans de volgende keer dat je verrast wordt door stress of angst, je gespannen voelt of gewoon overspoeld wordt door obsessieve gedachten.

6. Angststress

Zeg "Alexa, start angststress."

Als je met angst te maken hebt, is het normaal dat je je niet kunt concentreren op wat anderen tegen je zeggen. Zelfs als ze je echt willen helpen, kan het moeilijk zijn om hun advies te accepteren. Wanneer u zich echter in een situatie bevindt waarin u kunt luisteren naar, erkennen en raad inwinnen, kunt u de vaardigheid Angststress gebruiken.

Het biedt handige stresstips en rustgevende muziek om u te helpen omgaan met de stress in uw leven. Je kunt meerdere keren terugkomen op de vaardigheid en elke keer ander advies krijgen.

7. Ontspannende geluiden: muziek van vrede

Zeg "Alexa, speel Music of Peace."

Ontspannen met muziek is geen nieuw concept. Het is bekend dat mensen ontspannen door naar muziek te luisteren. Het is dan ook geen wonder dat Alexa een aantal handige mogelijkheden biedt die rustgevende geluiden en muziek bieden om mensen te helpen ontspannen en zich minder nerveus te voelen.

Ontspannende geluiden: Music Of Peace is slechts een van de vele vaardigheden die je kunt gebruiken als je even in de problemen zit. Het kan dienen als een rustgevende achtergrond voor uw activiteiten of omgeving, of u kunt er gewoon op spelen en zich concentreren op wat u hoort om te proberen te ontspannen.

Het vermogen genereert een omgeving die ideaal is om tot rust te komen.

8. Zoete dromen: geluiden en meditaties om te slapen

Zeg "Alexa, vraag Sweet Dreams om Rain te spelen."

Angst en zorgen kunnen je 's nachts wakker houden en je slaappatroon verstoren. Je krijgt niet genoeg slaap, dus je bent de hele dag geagiteerd en de hele nacht bezorgd dat je niet meer kunt slapen. Het is een verschrikkelijke cyclus waar veel mensen helaas bekend mee zijn.

Goede Dreams: Sounds & Meditations voor Sleep is een handige mogelijkheid om te hebben. Het bevat zowel geluiden als meditaties om je te helpen in slaap te vallen als je problemen hebt. Er zijn verschillende geluiden waarnaar u kunt luisteren om u te helpen ontspannen en in slaap te vallen. Regen, beek, beek, bos en meer behoren tot de aangeboden opties. De meditaties waaruit je kunt kiezen hebben de volgende namen: In slaap vallen, verzachten en ontspannen, golven inademen, terugkijken op de dag. Ze zijn allemaal ontworpen om je geest te kalmeren en je te helpen slapen

Het is geen goed idee om spanning of angst toe te staan ​​​​om je wakker te houden. Als gedachten je 's nachts wakker houden, probeer dan een van de meditaties om je geest te kalmeren. Als je moeite hebt om te ontspannen en in slaap te vallen, zet dan een van de geluiden aan, leun achterover en geniet ervan totdat je in slaap valt.

Hulp is er als je er maar naar zoekt

Veel, zo niet de meeste, mensen hebben last van stress en zorgen. Je hoeft dit niet alleen te doorstaan. Er is ondersteuning beschikbaar om u te helpen omgaan met de gevolgen van psychische aandoeningen.

Leg niet te veel druk op jezelf om je emoties in je eentje te beheersen. Accepteer de helpende hand en experimenteer met de verschillende vaardigheden die je ter beschikking staan. Als je ze niet lekker vindt, probeer dan iets anders. Blijf experimenteren totdat je iets vindt dat voor jou werkt.

Waarom zou u niet profiteren van de verschillende bronnen die u ter beschikking staan?

De bovengenoemde regels zijn vrij eenvoudig, en misschien kunnen ze je helpen bij het oplossen van het probleem 8 Alexa-vaardigheden om angst te bestrijden en stress te verminderen

Neem contact op met de bemanning via het Amazon nummer als je extra ondersteuning nodig hebt of vragen hebt.

Stuur een e-mail naar Amazon klantenservice e-mail en een van onze getrainde professionals zal je helpen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?