7 manieren waarop Alexa u kan helpen uw goede voornemens voor het nieuwe jaar te behouden

We beginnen het jaar allemaal met ambitieuze nieuwjaarsresoluties. Maar in plaats van te worstelen, gebruik deze Alexa-vaardigheden om te helpen.

Wanneer het nieuwe jaar nadert, nemen velen goede voornemens om het te verwelkomen. Ze maken een lijst van hun aspiraties, plannen en ambities voor de komende maanden, met als doel er het beste van te maken.

Als de klok middernacht slaat, begint het spreekwoord "Nieuw jaar, nieuwe ik" te circuleren. Het is echter niet eenvoudig om jezelf opnieuw uit te vinden of je gewoonte te veranderen. Het is ook moeilijk om je goede voornemens voor het nieuwe jaar te houden.

Gelukkig ben je niet de enige. En Alexa van Amazon kan je helpen vast te houden aan je goede voornemens voor het nieuwe jaar. Hier is hoe.

1. Kom in vorm met mijn trainingen

My Workouts is het talent voor jou als je beter in vorm wilt komen voor het nieuwe jaar. Het helpt u bij het verbeteren van uw fitnessniveau door trainingen aan uw specifieke eisen aan te passen.

Het houdt rekening met waar u zich op uw reis bevindt en waar u naartoe wilt. My Routines stelt u een paar vragen en op basis van uw antwoorden produceert het trainingen op maat om u te helpen. Het laat je zien hoe je alles correct doet voor de beste resultaten, en het geeft je zelfs voortgangsupdates om je gemotiveerd te houden.

My Workouts zal er bij elke stap voor je zijn. Maak er gebruik van en geef je doelstellingen niet op.

Hoe het te activeren:

  1. "Alexa, open Mijn trainingen."
  2. "Alexa, vertel My Workouts om te beginnen met trainen."
2. Probeer nieuwe dingen met dagelijkse dingen

Veel mensen zijn bang om in een gewoonte te vervallen en verstrikt te raken in een sleur, daarom wordt "Wees avontuurlijker" vaak opgenomen in de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Deze Alexa-vaardigheid kan je helpen bij het proberen van nieuwe dingen, terwijl je er ook voor zorgt dat je je groove niet verliest.

Daily Things is een overvloed aan onverwachte ideeën die u kunt uitproberen om te bepalen of ze geschikt voor u zijn. En wie weet, misschien heb je succes.

Een onbekende maaltijd koken, een puzzel maken en haken behoren tot de beschikbare activiteiten. Het mooie is dat als je het niet leuk vindt wat deze Alexa-vaardigheid suggereert, je er gewoon opnieuw om kunt vragen totdat je het leuk vindt.
Met Daily Tasks kun je het hele jaar door je avontuurlijke geest gaande houden, niet alleen tijdens de eerste twee weken.

Hoe het te activeren:

  1. "Alexa, open dagelijkse dingen."
  2. "Alexa, vraag Daily Things om me een ander idee te geven."
  3. "Alexa, start Daily Things en geef me een dagelijks ding."
3. Mediteer dagelijks met aandachtige meditatie

Veel mensen nemen het besluit om meer tijd aan zichzelf te besteden, maar lopen al snel in de val zichzelf te verwaarlozen vanwege een gebrek aan tijd, energie of enig ander excuus dat ze kunnen bedenken. Het is geen geval van fysieke verwaarlozing; het is een geval van mentale verwaarlozing.

Het is aangetoond dat meditatie de mentale gezondheid verbetert, en slechts een paar minuten per dag kan een groot effect hebben. Met Mindful Meditatie kun je jezelf de aandacht geven die je verdient.

Hoe het te activeren:

  1. "Alexa opent Mindful Meditatie."
  2. "Alexa vraagt Mindful Meditation om een meditatie van vijf minuten te spelen."
  3. "Alexa vraagt Mindful Meditation om een willekeurige meditatie te spelen."
4. Ga groener met Go Green

Wanneer het nieuwe jaar aanbreekt, denken veel mensen erover om groen te zijn. En alleen omdat je de wereld niet alleen kunt redden, wil nog niet zeggen dat je niet kunt bijdragen. Wees niet een van die personen die een week lang recyclet voordat het idee wordt opgegeven.

Er zijn veel dingen die u kunt doen om te helpen; kleine veranderingen in uw levensstijl die een goed resultaat zullen hebben. Dus begin het jaar goed door groen te worden en gebruik Alexa om het hele jaar groen te blijven.

Go Green geeft dagelijks aanbevelingen over een groot aantal onderwerpen, waaronder het verminderen van vervuiling, het besparen van energie en natuurlijk recyclen. Je hebt nog steeds invloed als je een poging doet om die dagelijkse tip voor die ene dag op te volgen. Je blijft helpen. Geef niet op, want het is een leuke methode om iets noodzakelijks te doen. Gebruik Go Green en blijf het het hele jaar volhouden.

Hoe het te activeren:
  1. "Alexa, vraag go green om een tip om energie te besparen."
  2. "Alexa, vraag go green om een willekeurige fooi."
5. Leer tijdens het spelen van een spel met algemene kennis'

Mensen zijn altijd op zoek naar meer informatie, en daarom maken velen van ons er een van onze goede voornemens voor het nieuwe jaar van. Dagelijks omgaan met boeken, tijdschriften en ander dergelijk materiaal kan moeilijk en zelfs vervelend zijn.

Ook al lezen sommige mensen een week lang elke dag de encyclopedie om willekeurige feiten in zich op te nemen, ze leggen het snel neer. Hier komt het concept van algemene kennis om de hoek kijken.
Het is een leuke manier om nieuwe informatie te leren die u zowel interessant als nuttig vindt.

De informatie wordt gepresenteerd als trivia. Er worden u vragen gesteld die algemeen bekend zouden moeten zijn, en u wordt getest of u de antwoorden al dan niet weet.

Er zijn verschillende categorieën om je in te testen, en maak je geen zorgen als je vastloopt bij een onderwerp. Hints, skips en saves zijn beschikbaar.

Common Knowledge maakt het gemakkelijk om het hele jaar door te studeren, in plaats van pas aan het begin. Als je goede voornemens voor het nieuwe jaar nog vers in je geheugen zitten.

Hoe het te activeren:
  1. "Alexa, speel Algemene Kennis."
  2. "Alexa, open Algemene Kennis."
6. Blijf op de hoogte van het nieuws met Make Me Smart

Veel mensen beloven dat het komende jaar anders zal zijn dan de voorgaande, en dat ze op de hoogte zullen blijven van de lokale politiek, het verschil tussen APR en rentetarieven zullen begrijpen, enzovoort.

Ze lijken er echter nooit aan toe te komen om over die onderwerpen te lezen, het nieuws bij te houden en te begrijpen hoe het iedereen beïnvloedt. Als alternatief kan hun behoefte aan kennis slechts een paar weken duren.

Als je het hele nieuwe jaar op de hoogte wilt blijven van wereldwijde evenementen en hun betekenis, moet je Make Me Smart eens proberen.

Make Me Smart houdt je op de hoogte van wat er gaande is in de wereld, inclusief de economie en politiek. Gebruik het talent in je voordeel en vermijd de schaamte dat je niet weet wie er aan de beurt is en waar ze voor staan tijdens het verkiezingsseizoen. Of het feit dat Taylor Swift een nieuw album uitbracht en je daar niet van op de hoogte was.

Hoe het te activeren:
  1. "Alexa, maak me slim."
  2. "Alexa, vraag Make Me Smart wat er nieuw is."
7. Wees meer georganiseerd met Todoist

"Wees meer georganiseerd" is niet zo opwindend als "Leer een nieuwe taal", maar toch staat het op de resolutielijsten van veel mensen. Iedereen wil weten wat ze voor die dag hebben gepland, zodat ze hun tijd beter kunnen beheren. Je hebt meer kans om iets te doen als je weet wat je moet doen.

Probeer Todoist als je wilt voorkomen dat je dingen vergeet, deadlines mist of achterloopt op je werk. Hiermee kunt u een takenlijst samenstellen die u kunt beheren en wijzigen op basis van uw dagelijkse werklast.

's Ochtends kun je Alexa vragen om je takenlijst te lezen, activiteiten toe te voegen of te verwijderen en ze als voltooid te markeren. Het bespaart enorm veel tijd, hoe gek je leven ook is.

Hoe het te activeren:
  1. "Alexa, voeg ga naar de kapper toe aan mijn takenlijst."
  2. "Alexa, zet koffie op mijn boodschappenlijstje."
  3. "Alexa, wat staat er op mijn takenlijst?
Nieuw jaar, nieuwe jij

Hoe cliché "Nieuw jaar, nieuwe ik" ook is geworden, het nieuwe jaar biedt een kans om te verbeteren, gewoontes te veranderen, je routine aan te passen en gewoon beter te zijn en te doen in het algemeen. Het jaar wordt opnieuw ingesteld en u kunt opnieuw beginnen. Laat deze kans dus niet liggen.

Probeer dit jaar vast te houden aan uw goede voornemens voor het nieuwe jaar en maak het uzelf gemakkelijk door alle beschikbare hulpmiddelen te gebruiken om u op uw reis te helpen.

Als je alle bovenstaande methoden hebt geprobeerd en nog steeds problemen hebt, is het een goed idee om contact op te nemen met de medewerkers van Amazon klantenservice.
U kunt ze bereiken via het gratis nummer Amazon nummer, dat 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend is.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?