Werkt Alexa met Xfinity?

Alexa is een slimme luidspreker die een nietje is geworden in de IT-wereld vanwege zijn vermogen om meer dan 70.000 instructies uit te voeren. Het doel is om het leven van mensen gemakkelijker te maken, inclusief het toevoegen van Xfinity-ondersteuning.

Comcast wil mensen creatieve oplossingen bieden voor hun problemen, en Alexa-integratie met Xfinity-apparatuur lijkt de volgende stap te zijn. U kunt ze snel openen via de Xfinity Stream-app met uw inloggegevens, of u nu inhoud wilt streamen of uw favoriete gedownloade video's wilt bekijken.

Door het ontbreken van een native integratiesysteem tussen Xfinity en Alexa is directe integratie tussen beide systemen niet mogelijk. De Harmony smart hub daarentegen kan worden gebruikt voor een beperkte integratie, maar slechts voor een paar bewerkingen, zoals toegang tot uw favoriete kanalen en het in- en uitschakelen van uw Xfinity.

Uw Harmony Smart Hub instellen

Omdat Xfinity en Alexa geen directe interface hebben, is het niet eenvoudig om ze via een Harmony Smart-hub te verbinden, maar het is wel mogelijk. Het is ook niet gratis, aangezien je een van een beperkt aantal Logitech Harmony universele afstandsbedieningen nodig hebt om aan de slag te gaan - en ze zijn niet goedkoop.
Het pauzeren van uw video's, het wijzigen van tv-kanalen en het wijzigen van het volume zijn slechts enkele van de functies die u kunt gebruiken. De onderstaande procedures zullen u helpen bij het integreren van uw Xfinity met Alexa via de Hub.

Een Harmony Hub aanschaffen

Je hebt een Amazon Alexa-apparaat nodig, zoals een Amazon Echo-apparaat. Omdat het apparaat je Xfinity-apparatuur echter niet aanstuurt, heb je ook een Logitech Harmony Smart Hub nodig om als tussenpersoon te fungeren tussen Alexa en je Xfinity-apparaat.
Naast de Smart Hub ontvang je ook een geschikte Logitech remote. Deze fungeren als draadloze bruggen, waardoor u uw tv vanaf uw telefoon kunt bedienen in plaats van dat u uw afstandsbediening constant op het Xfinity-apparaat hoeft te richten. De Ultimate Hub, Ultimate Home, Ultimate, Harmony Elite, Smart Control, Smart Keyboard, Companion en Home Control zijn enkele van de beschikbare apparaten.
Plaats de slimme hub in de buurt van het entertainmentcentrum en zorg ervoor dat er geen belemmeringen zijn voor de infraroodlichtsignalen die het ontvangt en naar uw apparaten distribueert. Als uw apparaten zich in een gesloten kast bevinden, hebt u mogelijk een bedrade IR-blaster nodig (meegeleverd in de verpakking van de slimme hub).

Programmeer de Harmony

Standaard weet Alexa niet dat je Xfinity-apparaat bestaat totdat de Harmony het weet, dus met deze stap kun je de Hub vertellen om het systeem te bedienen.

Download hiervoor de Harmony-app (beschikbaar voor Android en iOS) en volg de instructies op het scherm om een account aan te maken en apparaten toe te voegen. Harmony stuurt de acties die uw Xfinity-apparaat uitvoert, in plaats van het Xfinity-apparaat zelf. Dit is de reden waarom de functionaliteit beperkt is: het wordt gemakkelijk verkeerd geïnterpreteerd omdat het een eenrichtings-infraroodsignaal gebruikt zoals een traditionele afstandsbediening, en het wordt nog langzamer als je Alexa toevoegt.

Bereid het Amazon-apparaat voor

Dit vereist een paar veranderingen, waaronder het plaatsen van je Amazon-apparaat dichter bij je zitpositie en weg van je luidsprekers en televisie, omdat Alexa je commando's niet kan horen als het niveau te hoog wordt gedraaid. U moet ook de firmware op de Harmony bijwerken.

Installeer de Alexa-app op je telefoon en vervolgens de Harmony-skill erin. Open de Alexa-app, ga naar het menu 'Vaardigheden', scrol omlaag naar 'Harmony' en kies het. Log in met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord die u hebt gebruikt om uw Harmony-account te maken. Zorg ervoor dat je, terwijl je in de vaardigheidsinstellingen bent, je favoriete kanalen en gadgets de naam geeft die je wilt (zodat Alexa ze snel kan herkennen). Voor je favoriete kanalen en apparaten die je wilt bedienen, omdat je ze niet kunt wijzigen ze later.

Zodra je dit hebt gedaan, ben je klaar om de spraakbesturing van het systeem te testen. U kunt de volgende opdrachten gebruiken:

Algemeen commando
Een specifiek apparaat instellen als entertainmentcentrum
Van zender wisselen
Volume wijzigen
Overslaan, hervatten of pauzeren
Uw Xfinity-apparaten na enige tijd uitschakelen
Alles onmiddellijk uitschakelen

Specifieke instructies
Alexa, zet de tv aan
Alexa, zet de tv uit
Alexa, vorige / volgende kanaal
Alexa, kanaal omlaag/omhoog
Alexa, stop
Alexa, pauze
Alexa, hervatten / pauzeren
Alexa, wis mijn slaaptimer
Alexa, zet mijn entertainmentcentrum uit

Conclusie

Het is geen geheim dat het instellen van je Xfinity en Alexa ingewikkeld is en extra apparatuur vereist waar je misschien niet klaar voor bent. Het is echter het proberen waard, omdat het uw kijkervaring gemakkelijker maakt.
De bovengenoemde informatie helpt u grondig en zonder gedoe. Voor het geval je nog steeds problemen of storingen ziet, moet je niet langer wachten en onmiddellijk contact opnemen met de live-persoon van het Amazon Prime Bellen Service-telefoonnummer om hulp te krijgen.

De technische ondersteuning Amazon Prime Nederland is 24*7 beschikbaar om elk probleem met uw Android Studio op te lossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?