iPhone Google Contacts Sync werkt niet

 Welke methoden zijn er om het probleem van het synchroniseren van Google-contacten op de iPhone uit te roeien?

Onze telefoons worden tegenwoordig voor steeds meer zaken gebruikt. Als gevolg hiervan moeten gebruikers toegang hebben tot de juiste informatie en contacten om hun taken te kunnen uitvoeren. iPhone-bezitters die voor grote bedrijven werken, moeten hun contacten synchroniseren.

Oplossing van het probleem met Gmail dat niet wordt gesynchroniseerd:

Raak niet in paniek als de synchronisatie van Google Contacten op uw iPhone niet werkt. Er zijn talloze stappen voor probleemoplossing beschikbaar om u te helpen het probleem op te lossen. U kunt contact opnemen met de vertegenwoordigers van de klantenservice voor hulp bij het oplossen van het probleem. De gebruikers worden bijgestaan door de specialisten.

De internetverbinding controleren:

Controleer of uw internetverbinding actief is voordat u begint met het synchroniseren van de contacten. Op hun iPhones moeten gebruikers een betrouwbare internetverbinding hebben. Het mobiele netwerk moet door de gebruikers worden gebruikt. Hiervoor heb je een betrouwbare internetverbinding nodig.

De contacten inschakelen in Instellingen:

Passagiers moeten contacten voor synchronisatie inschakelen als ze hun iPhone-contacten willen importeren of synchroniseren met hun Gmail-account. Volg deze stappen om contacten in de instellingen in te schakelen: ga eerst naar instellingen en vervolgens naar "Accounts en het wachtwoord". De volgende stap is om op dat Gmail-account te tikken en vervolgens de knop te selecteren die u wilt gebruiken.


Het standaardaccount instellen als Gmail:

Als de klanten de eerste twee procedures hebben geprobeerd en het probleem blijft bestaan, kunnen ze doorgaan naar de derde stap. U kunt proberen om van Gmail uw standaardaccount te maken. Dit zal helpen bij het oplossen van het probleem. Gebruikers kunnen de volgende stappen nemen om deze stap te voltooien: ga eerst naar de instellingen van je iPhone en vervolgens naar "Contacten". Dan moet u op de "de" -knop drukken.

Het mobiele netwerk inschakelen voor de contacten

Het wordt niet aanbevolen dat klanten op wifi wachten. In plaats daarvan moeten ze de iPhone-contacten synchroniseren met Gmail via het mobiele netwerk. Als de gebruikers het dekkingsgebied verlaten, kan de wifi op elk moment worden verbroken.

Om dit te doen, moeten gebruikers eerst naar het instellingenmenu gaan en vervolgens de optie "Mobiel" selecteren. De volgende stap is om op de knop naast de optie "Contacten" te klikken.

Synchroniseer iPhone-contacten handmatig met Gmail

Als u de volgende instructies niet nuttig vindt, kunt u proberen uw contacten handmatig over te zetten naar uw Gmail-account. De procedure die we bespreken is nogal moeilijk uit te voeren. Dit kan echter worden bereikt met de hulp van - AnyTrans voor iOS, een software die de gegevens op de iPhone organiseert.
Dit is de meest vertrouwde, betrouwbare en efficiënte tool voor gebruikers om eenvoudig hun contacten in Gmail te importeren.

Hierdoor kunnen gebruikers niet alleen hun contacten in Gmail synchroniseren, maar ook andere gegevens zoals afbeeldingen, berichten, liedjes en meer. Volg hiervoor deze stappen:
  1. Download - AnyTrans voor iOS en gebruik een digitale kabel om uw iPhone op uw computer aan te sluiten.
  2. Selecteer vervolgens Apparaatbeheer in de vervolgkeuzelijst, klik op Meer en selecteer Apparaatbeheer.
  3. Blader vervolgens naar beneden om het contact te zoeken, kies het en stuur het naar de PC / Mac-knop, waar u het uitvoerformulier kunt selecteren.
  4. Open vervolgens uw browser en ga naar contacten in uw Gmail-account.
  5. Importeer ten slotte de contacten van uw laptop in uw Gmail-account.
Op deze manier kunt u iPhone-contacten repareren die niet met Gmail synchroniseren. Deze stappen zullen de gebruikers helpen om de oplossing voor hen te bieden. Als u een vraag heeft of iets moet vragen, kunt u contact opnemen met het klantenserviceteam Google Contact voor betrouwbare en directe hulp.

Bovendien kunt u bij de Servicedesk van Google bellen terecht om al uw problemen snel op te lossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?