Een korte handleiding om een Google-account te herstellen zonder authenticatie in twee stappen te gebruiken

A Brief Guide To Recover A Google Account Without Using 2 Step Verification


Google-account is een grote dictator geweest voor alle soorten e-mailclients, en dit account is niet alleen beperkt tot het aanbieden van e-maildiensten. Gebruikers kunnen hun Google-accounts gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende Google-services en kunnen deze volledig vertrouwen. En als ze hun Google-account om verschillende redenen verliezen, zoals het vergeten van hun wachtwoord, hackactiviteiten (de kans dat dit gebeurt is normaal gesproken klein) en andere oorzaken, kunnen gebruikers hun accounts herstellen met behulp van verschillende opties voor accountherstel.

Veel gebruikers hebben nu authenticatie in twee stappen toegestaan in hun Google-accounts, waardoor ze gemakkelijk hun Google-accounts kunnen herstellen met behulp van back-upcodes. Ze kunnen hun accounts gemakkelijk herstellen met de back-upcodes of herstelsleutel, en in sommige gevallen ook met vertrouwde apparaten; Er zijn echter situaties waarin ze hun accounts niet kunnen herstellen met behulp van de tweestapsverificatiemethode. Bovendien kan het omzeilen van het tweestapsverificatieproces gevaarlijk zijn en werkt het zelden. Er zijn echter een aantal andere opties om dit probleem op te lossen; Lees daarom verder om te leren hoe u uw Google-account kunt herstellen zonder verificatie in twee fasen.

Stappen om een Google-account te herstellen zonder de authenticatie in twee stappen te gebruiken

Probeer om te beginnen in te loggen op uw Google-account vanaf dezelfde laptop of computer die u normaal gebruikt. U kunt inloggen op uw account als u toestemming heeft gegeven voor het opslaan van wachtwoorden op uw pc. Als u dit niet kunt doen, kunt u uw account herstellen zonder de Google-code voor authenticatie in twee stappen te begrijpen door de onderstaande stappen te volgen.
  • Open dus eerst uw webbrowser en ga vervolgens naar de officiële webpagina voor accountherstel van Google.
  • Typ nu in het daarvoor bestemde gebied het e-mailadres of de gebruikersnaam die aan uw Google-account is gekoppeld en klik vervolgens op de knop Volgende.
  • Controleer vervolgens uw telefoon op een melding voor accountherstel en als u er geen ziet, selecteert u de link Ik heb mijn telefoon niet.
  • U wordt nu gevraagd om het laatst bekende wachtwoord van uw Google-account in te voeren, waarna u de instructies op het scherm kunt volgen om het wachtwoord van uw account opnieuw in te stellen.
  • Klik anders op de link "Op een andere manier proberen" voor meer informatie over andere opties voor accountherstel, zoals de geboortedatum van uw account, die u in het daarvoor bestemde veld moet invoeren om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • U kunt ook de "Try Another Way" -verbinding gebruiken om uw account te herstellen met behulp van andere methoden, zoals telefoonnummer en e-mailadres. Met deze methode kunt u de verificatiecode van Google ontvangen via sms of telefoontje.
  • Haal de code op en typ deze in het daarvoor bestemde veld op het tabblad Accountherstel en druk vervolgens op de knop Verifiëren om je account te verifiëren.
  • Op het volgende tabblad kunt u een nieuw en veilig wachtwoord voor uw account maken. Sla de aanpassingen op nadat u deze twee keer heeft ingevoerd.

Hoe Gmail authenticatie in twee stappen op Android-apparaten te verwijderen?

  • Eerst en vooral moet u naar de instellingen van uw Android-apparaat gaan.
  • Ga dan naar Google en meld u aan met uw Google-account.
  • Ga daarna naar Beveiliging en selecteer de optie 'Authenticatie in twee stappen'.
  • Mogelijk moet u zich hiervoor aanmelden bij uw Google-account en vervolgens de knop Uitschakelen selecteren.
  • Bovendien moet u op het bevestigingsbericht tikken om de bewerking te bevestigen.
  • Nadat u het proces heeft voltooid, moet u alle back-upcodes die u heeft opgeslagen voltooien om in te loggen op uw account.
  • Op een Android-computer kunt u zo authenticatie in twee stappen uitschakelen. Als u niet zeker weet hoe u authenticatie in twee stappen van Gmail op Apple uitschakelt, volgt u de onderstaande stappen.

Hoe Gmail authenticatie in twee stappen uit te schakelen op Apple-apparaten?

  • Selecteer om te beginnen het menupictogram en ga naar Instellingen.
  • Kies Beheer Google-account in het vervolgkeuzemenu wanneer u op uw account tikt.
  • Ga daarna naar Beveiliging, log in op uw Google-account en schakel authenticatie in twee stappen in.
  • Bovendien moet u op Uitschakelen tikken en vervolgens uw actie bevestigen via de pop-up.
  • U moet er ook voor zorgen dat u alle vorige back-upcodes heeft verwijderd die zijn gebruikt om in te loggen op uw Google-account.
Als je authenticatie in twee stappen zonder telefoon wilt uitschakelen, maar niet weet hoe je authenticatie in twee stappen uit Gmail kunt verwijderen zonder telefoon, volg je de onderstaande stappen.

Hoe Gmail authenticatie in twee stappen uit te schakelen zonder telefoon?

  • Om authenticatie in twee stappen op uw Google-account met een computer uit te schakelen, navigeert u naar de Google-accountpagina in uw browser.
  • Ga daarna naar het gedeelte Beveiliging en vervolgens naar het gedeelte over authenticatie in twee stappen.
  • Vervolgens wordt u gevraagd uw actie te bevestigen.
  • Om u aan te melden bij uw Google-account, moet u ook alle back-upcodes verwijderen die u heeft opgeslagen.
Dit is hoe u authenticatie in twee stappen op verschillende apparaten kunt uitschakelen zonder problemen te ondervinden. Als de vraag 'hoe u Gmail in twee stappen kunt verwijderen zonder telefoon' u nog steeds achtervolgt, kunt u contact opnemen met Google Help. Het team zal u uitgebreid assisteren en u onmiddellijk helpen om het probleem op te lossen.

Google authenticatie in twee stappen

Nadat u uw account heeft hersteld, kunt u nu de tweestapsverificatie-informatie erin bijwerken om verder ongemak te voorkomen. Bovendien, als u nog steeds twijfels heeft over de bovengenoemde informatie over het herstel van Google-accounts, kunt u contact opnemen met de technische ondersteuning van Google Contact en betere hulp krijgen van de Google-experts.

U kunt ons nummer ook bellen op Google bellen. We zijn op beide websites bereikbaar.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?